خبر فوری: دم پارتی: هیئت تا چند روز آینده به امرالی خواهد رفت

فراخوان KCK برای بایکوت طولانی مدت مدارس ترکیه

فراخوان KCK برای بایکوت طولانی مدت مدارس ترکیه

کمیته زبان و آموزش کردی «کنفدرالیسم جوامع کردستان KCK» گفت:«در مرحله کنونی باید تمامی خلق‌کرد, بویژه خانواده‌های دوستدار و میهن‌دوست ما باید فرزندان خود را به مدارس ترکیه که مکانی برای انکار و امحا می‌باشد نفرستند. باید تمامی معلمان و کارمندانی که در مدارس ترکیه مشغول کار هستند, به بایکوت مدارس دست زنند و موضعی شرافت‌مندانه دربرگیرند». این جنبش طی فراخوانی خواستار بایکوت کردن مدارس و نهادهای آموزشی دولت ترکیه شد.

همزمان با آغاز سال تحلیلی جدید و گشایش مدارس ترکیه, کمیته زبان و آموزش KCK با صدور بیانیه‌ای از خلق‌کرد خواست که فرزندان خود را به مدارس ترکیه نفرستند و در ادامه گفت:«این تصمیم ما برای بایکوت مدارس, کوتاه‌مدت نیست, بلکه بطور کلی رد کردن سیستم دولت ترکیه است. این تصمیم از مدارس ابتدایی گرفته تا دانشگاه‌ها را شامل می‌شود».

کمیته نامبرده ضمن اشاره به مرحله سیاسی موجود در منطقه خاورمیانه , گفت:«وقتی که تحولات اخیر منطقه را مشاهده می‌کنیم می‌بینیم که این تحولات در حد یک انقلاب هستند. همانطور که رهبری ما هم پیشتر اعلام کرده است, این تحولات, صرفا بهار عربها نیست بلکه بهار خلق‌ها می باشد. آنکه منشأ این انقلابات بوده و پیشاهنگی آن را برعهده دارد, بدون‌شک رهبر آپو می‌باشد. رهبری ما وقتی که گفت: قرن 21 به بهار خلق‌ها مبدل خواهد شد؛ بخاطر پیش‌بینی‌هایی صحیح بود و جنبش ما هم برای رسیدن به آزادی خود را برای چنین مرحله‌ای آماده ساخت».

«ک.ز.پ» کمیته زبان و آموزش کردی اعلام کرد:«بر این اساس, مرحله‌ انقلابی‌ای که آغاز شده, با مقاومت‌گری 14 ژولای همزمان گشته و در قالب مقاومت‌ها در شمزینان ادامه می‌یابد. جنگ انقلابی خلق که در شمزینان آغاز شده و در سراسر شمال کردستان گسترش یافته, تنها هدفش آزادی رهبری ما و خلق‌کرد است. این مقاومت شمزینان را گرامی‌می‌داریم. این مقاومت, دفاع از هویت کرد آزاد است. لذا از تمامی خلق‌مان و دوستان کردها می‌خواهیم که از این هویت دفاع کنند و نیرومندانه در این مرحله انقلابی شرکت جویند».

مدارس ترکیه را بایکوت کنید

کمیته مذکور اعلام کرد که باید تمامی خلق‌کرد در رویارویی با سیاست‌های بیگانه‌سازی و نابودی فرهنگ و زبان کردی تلاش کنند و در ادامه گفت:«درعین حال باید به شیوه‌ای نیرومندانه از مواضعی راسخ برخودار باشند و با هرگونه سیاست نابودسازی فرهنگ, مبارزه کنند. در چنین مرحله‌ای انقلابی, باید خلق‌مان تنها به مقاومت برای پیروزی متوسل شود. ما هم همچو کمیته زبان و آموزش KCK از تمامی خلق‌کرد می‌خواهیم که سیاست‌های دولت فاشیستی ترکیه را که صدها سال است علیه خلق‌کرد ادامه دارد, رد کنند و با آن به ضدیت برخیزند. لذا از تمامی خلق کرد می‌خواهیم که به مدارس سیستم حاکم که محل آسمیلاسیون و بیگانه‌سازی است, نروند و آن را بایکوت کنند. باید فرزندان خود را به این مدارس نفرستند تا بتوانند از هویت کردی خود صاحبداری نمایند. از معلمان و کارمندان مدارس دولتی هم می‌خواهیم که به شریک جرمی که علیه انسانیت صورت می‌گیرد, مبدل نشوند و آنها هم کار در مدارس دولتی را رد و بایکوت کنند».

ما همچو خلق کرد نمی‌خواهیم سرافکنده حیات بسر بریم

در ادامه بیانیه کمیته زبان KCK آمده:«مدارس و مراکز آموزشی ترکیه صدها سال است که هویت و آزادی‌های خلق‌کرد را منع و انکار می‌کنند. هر معلم و دانش‌آموزی باید از خود بپرسد که در این مدارس چه چیزی به وی اعطا شده است. اگر ما به مثابه خلق‌کرد نمی‌خواهیم شرمسارانه زندگی کنیم, باید از امروز به بعد برای کسب شخصیت و هویتی آزاد موضعی استوار اتخاد کنیم تا حیاتی شرافتمندانه حاصل کنیم. بزرگترین جنایت, عدم اعطای حق آموزش به زبان مادری به یک خلق است. این برخورد ظالمان تنها می‌تواند برخوردی فاشیستی باشد و بس. دولت اردوغان و حزبش سیاست انکار کردها را دنبال می‌کنند. با این برخورد خود به جامعه کردی ما حقارت می‌کنند و سیستم آموزشی فاشیستی خود را برما تحمیل می‌کنند. سیستم خاص آنها که موسوم به 4+4+4 است و تنا واحدی محدود برای آموزش زبان کردی به میل خودشان را در نظر می‌گیرد, یک برخورد جنایتکارانه ضدبشری است».

فراخوان برای تمامی خلق‌های ترکیه

حق آموزش به زبان مادری, مشروع‌ترین و طبیعی‌ترین حق برای همه خلق‌ها است. مسئولیت انجام این کار هم حق دولت نیست, بلکه برعکس حق خلق‌ها و کار خود آنها است. دولت غاصبانه این حق را از خلق‌ها سلب کرده و مجرم هم هرکه باشد باید مجازات شود. ما همچو کمیته زبان و آموزش کردی از خلق‌کرد و همه خلق‌های داخل کشور ترکیه از جمله ارامنه, آشوریان و چرکزها می‌خواهیم که حق خود را مطالبه کنند و با هرگونه ستمی فاشیستی از سوی دولت ترک مقابله کرده و دست به مقاومت‌گری انقلابی بزنند.

بایکوت,بایکوتی کوتاه‌مدت نیست

در مرحله کنونی, تمامی خلق‌کرد, بویژه خانواده‌ها و دوستداران ما باید فرزندان خود را به مدارس و مراکز آموزشی دولتی که محلی برای امحاء و انکار فرهنگ کردی و خلق‌هاست, نفرستند. از تمامی معلمان و کارمندان مدارس و مراکز آموزشی دولتی یعنی از ابتدایی تا دانشگاه می‌خواهیم که بر سرکار نروند و مدارس و سیستم آموزشی ترکیه را بایکوت کنند. این تصمیم ما کوتاه‌مدت نیست, بلکه درازمدت بوده و جهت صاحبداری از حقوق فرهنگی و طبیعی خلق‌کرد است.