فشار علیه خانواده جانباختگان کرد در شهر مریوان توسط رژیم ایران

فشار علیه خانواده جانباختگان کرد در شهر مریوان توسط رژیم ایران

طی اقدامی دیگر, نیروهای اطلاعات رژیم ایران خانواده‌های کسانی را که در صفوف جنبش آزادیخواهی کردستان جان‌باخته‌اند, تحت فشار قرار می‌دهد تا تسلیم خواسته‌هایش شوند.

یک منبع مطلع محلی در شهر مریوان در تماس با خبرگزاری فرات گفت که قریب چند روز است که شماری از مأمورین مجرب اطلاعات رژیم ایران به خانه یکایک کسانی که در صفوف نیروهای گریلای پ.ک.ک و پژاک جان باخته‌اند, مراجعه می‌کنند.

این منبع اعلام کرد که مأمورین اطلاعات برای هدفی پنهانی از این خانواده‌ها درخواست حمایت و پشتیبانی می‌کنند و به آنها وعده کمک‌‌های مالی می‌دهند.

بنا به جزئیاتی که به دست‌مان رسیده, تاکنون به خانه شمار زیادی از خانواده‌ها و نزدیکان گریلاهای جانباخته سرزده‌اند, اما هنوز معلوم نیست که هدف نیروهای اداره اطلاعات رژیم چیست و برای چه منظوری به این اقدام دست زده‌اند.