"بدنبال انفجار در دیلوک و سخنان تحریک آمیز دولتمردان ترکیه چندین دفتر حزب صلح و دمکراسی هدف حملات نژادپرستان قرار گرفتند. در همین ارتباط گولتان کشاناک از رهبران حزب صلح و دمکراسی گفت صبر کردها نیز حد و مرزی دارد و دولت تاوان این برخوردش را به سختی پس خواهد داد."
گولتان کشاناک خاطر نشان کرد حملات بر علیه مراکز حزب صلح و دمکراسی، نتیجه سیاستهای دولتی ترکیه است چرا که دولت موج حملات را معطوف حزب صلح و دمکراسی می کند و این اقدامات از پیش برنامه ریزی شده است.
کشاناک با بیان آنکه حزب حاکم ترکیه مواضع صریحی علیه ما دارد گفت بولنت آرینچ معاون نخست وزیر ترکیه صراحتا اعلام کرد مردم باید وارد عمل شوند .اگر تصمیم گیری به وزیر داخلی ادریس نعیم شاهین هم محول شود دفاتر حزب ما با بنزین به آتش کشیده خواهند شد ، این حملات نتیجه ذهنیت نژادپرستانه دولت ترکیه است.
کشاناک همچنین گفت، هر روز در محلات مختلف ملت کرد مورد حمله قرار می گیرد، صبر و تحمل کردها نیز حدی دارد و حزب حاکم عدالت و توسعه به سختی تاوان اعمال خود را پس خواهد داد.وی در پایان تصریح کرد سیاست دولت ،ترکیه را بسوی جنگ نژادی سوق می دهد.