خالده ترک اوغلو: انزوا در همه عرصه‌های زندگی گسترش یافته است

خالده ترک اوغلو، نماینده مردم آمد از دم پارتی گفت، انزوا در امرالی در همه عرصه‌های زندگی گسترش یافته است و خاطرنشان کرد: با سیاست راه سوم می‌توان انزوا را شکست.

رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان که در زندان تیپ F امنیت عالی امرالی به سر می‌برد، در شرایط سخت در انزوا به سر می‌برد و ۳۸ ماه است که هیچ خبری از او نشده است. خالده ترک اوغلو، نماینده پارلمان حزب دموکراسی و برابری خلق‌ها (دم پارتی ) در شهر آمد، انزوای رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و سیاست‌های رژیم آ‌ک‌پ-م‌ه‌پ را ارزیابی کرد.

خالده ترک اوغلو با بیان اینکه انزوا در امرالی به همه عرصه‌های زندگی سرایت کرده است، گفت: «حکومت آ‌ک‌پ-م‌ه‌پ که نماد این نظام در کشور است، سیاست‌های کثیفی را با کدهای دولت-ملت با نظام ملی اجرا می‌کند. رژیم انزوای مطلق در جزیره امرالی ایجاد شده است.»

خالده ترک اوغلو با اعلام اینکه رژیم فاشیستی سال‌ها با سیاست‌های نژادپرستانه و ملی‌گرایانه خود مبارزه آزادیخواهانه خلق کورد را در این کشور جرم‌انگاری کرده و سعی در توجیه حملات خود داشت و گفت: «با نادیده گرفتن هویت، فرهنگ و زبان مردم کورد سیاست‌های انکار و تخریب را پایه‌گذاری کرد. سیاست‌های جنگ کثیف که ۲۲ سال است کشور را درگیر بحران‌های چندوجهی کرده و دولت هر روز ضعیف‌تر می‌شود. آنها تحت عنوان «بقای ملت و دولت» از بقای خود، سرمایه‌داران و تبهکاران دفاع کردند. رژیمی که با این سیاست‌ها ورشکسته شده بود، شروع به جستجوی قدرتی جدید کرد و بر فشار و استبداد بیشتر تأکید کرد. هدف رژیم سرکوبگر بار دیگر مردم کورد، زنان، جوانان، کارگران، زحمتکشان و مردم ستمدیده بود. ایده‌ای که همه مردم طرفدار دموکراسی، برابری و آزادی بر آن اتفاق نظر دارند، هدف اصلی شد. انزوای مطلق آقای اوجالان در زندان جزیره امرالی را نمی‌توان جدا از همه اینها در نظر گرفت».

ایده‌های عبدالله اوجالان مورد پذیرش همه بخش‌های جامعه قرار گرفته است

خالده ترک اوغلو با بیان اینکه ذهن دولت ترکیه که می‌خواهد از گسترش دیدگاه‌های رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان در جهان جلوگیری کند، می‌خواهد با تعمیق انزوا مانع از راه حل شود و گفت: «چون ایده آزادی و برابری زندگی مردم در پارادایم آزادیخواهانه، دموکراتیک و اکولوژیک آقای اوجالان در این زمینه اجرا می‌شود، بر انزوا تاکید شده است. راه حل در برابر نیروهای تحمیل کننده بلاتکلیفی در مسئله کوردها ایجاد راه سوم است و این ایده مورد قبول مردم قرار گرفته است. در بین زنان مقاومت‌گر در برابر ذهنیتی که زنان را بیهوده می‌دانند و آنها را غارت می‌کنند، پذیرفته شده است. در میان آن جوانانی پذیرفته شده است که می‌گویند ما امروز و آینده خود را به رژیم فاشیستی نمی‌سپاریم. در میان طبقه کارگر مقاومت‌گر پذیرفته شده است که با فقر، بیکاری و ظلم مبارزه می‌کنند. در برابر گسترش جنگ و قدرت حاکمان مرد سرمایه‌دار بر مردم خاورمیانه، امید به زندگی مشترک با تنوعات مردم خاورمیانه شکوفا شد و به هراس رژیم فاشیستی تبدیل شد. پذیرش این ایده به معنای از بین بردن سیاست‌های جنسیتی، ناسیونالیستی، نژادپرستانه دولت فاشیست است. هنوز باید به وضوح توضیح داده شود که منظور و هدف از منزوی شدن در امرالی چیست.»

از بین رفتن ذهنیت دولت اجتناب ناپذیر است

خالده ترک اوغلو با اعلام اینکه انزوای مردم کورد هر روز بدتر می‌شود گفت: «انزوا برای توجیه سیاست‌هایی که عدم رهیافت برای مسئله کوردستان را تحمیل می‌کند تشدید می‌شود. برای اینکه نظر آقای اوجالان بیش از این در میان مردم، زنان، جوانان، کارگران، زحمتکشان و مردم تحت ستم پخش نشود، بر انزوا تاکید می‌شود. برداشتن انزوا به این معناست که ایده دموکراسی، قانون، برابری و آزادی بیش از پیش به گوش مردم خواهد رسید. یعنی رویارویی با جنایات علیه بشریت، افشای حقیقت این سرزمین. ذهنیت دولتی که در مسیر بی‌قانونی و فاشیسم قدم برمی‌دارد، بار دیگر با اصرار بر انزوا محکوم به شکست خواهد شد. همانطور که در انتخابات ۳۱ مارس شکست خوردند.»

خالده ترک اوغلو به مقاومت زندانیان سیاسی در زندان‌ها که مدت‌هاست ادامه دارد اشاره کرد و گفت: «در این شرایط تا زمانی که مطالبات زندان‌ها مطرح نشده و اجتماعی نشود، فشار اجتماعی افزایش نیابد، نمی‌توان امیدوار بود که رژیم فاشیستی یک گام به عقب برخواهد داشت، می‌بینیم که به جای تحقق این خواسته‌ها، بر سیاست سرکوب مبارزه آزادی با تعمیق انزوا پافشاری می‌کند. رژیم فاشیستی که تحمل شکست در انتخابات محلی ۳۱ مارس را ندارد، مفهوم جدیدی از جنگ را اجرا کرده است. او در حال انجام عملیات در روژاوا و باشور با سیاست‌هایی است که عدم حل مسئله کوردها را تحمیل می‌کند که قطعا نمی‌توان آن را جدا از این وضعیت ارزیابی کرد. مفهوم جنگ مبتنی بر انکار و نابودی کوردها است. در برابر این بی عدالتی، روشنفکران، نویسندگان، دانشگاهیان، کارگران، زحمت‌کشان، زنان، جوانان و همه ستمدیدگان باید شبکه مبارزه علیه انزوا را به قوی‌ترین شکل بسازند. با اجتماع در سیاست راه سوم، با ایجاد قوی‌ترین وحدت در برابر جنگ، می‌توان انزوا را شکست».