حمایت صالح مسلم از اعتصاب غذای زندانیان کرد

حمایت صالح مسلم از اعتصاب غذای زندانیان کرد

صالح مسلم از روسای مشترک حزب همبستگی دموکراتیک، در شهر استکهلم به دیدار اعتصاب کنندگان در این شهر که در راستای حمایت از زندانیان دست به اعتصاب زده‌اند، رفت.

مسلم در این دیدار موضع کردها را تحسین کرده و بیان داشت که کردها در هر جای دنیا چه در کوهستان‌ها, چه در شهرها و چه در زندان‌ها در هر شرایطی در مقاومت می‌باشند. همچنین با اشاره به مقاومت کردها در هر بخش کردستان و اروپا و زندان‌ها بیان داشت که این امر اثباتگر سازماندهی و آماده بودن ملت کرد می‌باشد.

مسلم گفت: "بسیاری از خلق‌هایی که دارای دولت می‌باشند نیز به اندازه کردها سازماندهی شده نیستند". مسلم در ادامه با اشاره به مبارزات ملت کرد بیان داشت که مبارزات و مقاومت خلق کرد در غرب کردستان نیرومندتر شده است و مقاومت زندانیان در زندان‌ها بخشی از این مبارزه می‌باشد.

صالح مسلم همچنین از دولت ترک خواست تا به مطالبات زندانیان پاسخ مثبت دهد، و بیان داشت که هیچ قدرت و دولتی نمی‌تواند ملت کرد را به شکست بکشاند. مسلم در ادامه گفت که به عنوان حزب همبستگی دموکراتیک خواهان پایان بخشیدن به انزوای تحمیلی بر رهبر ملت کرد و آغاز مذاکرات صلح می‌باشند.