مرکز مطبوعات و اطلاعرسانی نیروهای مدافع خلق طی انتشار اطلاعیهای اظهار داشت که در نتیجه عملیات نیروهای گریلا در شهرستان زدکان از توابع استان آگری دستکم 38 سرباز کشته شدهاند.
در این اطلاعیه گفته شد: "نیروهای گریلا عملیاتی را در چارچوب عملیاتهای انقلابی شهید سیدار و شهید دجله در منطقه زدکان از توابع استان آگری انجام دادند.
نیروهای گریلا در تاریخ 18 سپتامبر ساعت 23:30 به وقت محلی در منطقه زدکان از توابع استان آگری خط لوله انتقال گاز ایران به ترکیه را هنگام عبور یک کاروان نظامی منفجر ساختهاند. در نتیجه این انفجار 2 دستگاه خودروی نظامی منهدم شده و به 4 دستگاه خودروی نظامی دگیر نیز ضربه وارد شده است. در این عملیات 38 سرباز کشته و قریب 30 سرباز دیگر نیز زخمی شدند.
همچنین ارتش اشغالگر ترک از تاریخ 17 اکتبر بدین سو نیروها و تسلیحات نظامی را به کوهستان تندورک انتقال میدهد".
شایان ذکر است که به دلیل خسارات شدید وارد شده به خط لوله انتقال گاز، ایران انتقال گاز به ترکیه را متوقف کرد و شرکت بوتاش ترکیه نیز از شرکت گازپورم روسیه تقاضا کرد تا صادرات گاز به ترکیه را افزایش دهد.