کمیته دفاع از روزنامه نگاران : ترکیه دارای بیشترین روزنامه نگار زندانی در جهان است

کمیته دفاع از روزنامه نگاران : ترکیه دارای بیشترین روزنامه نگار زندانی در جهان است

بر اساس گزارش کمیته دفاع از روزنامه نگاران، وضعیت آزادی مطبوعات در ترکیه با داشتن بیشترین روزنامه نگار زندانی در جهان به نقطه بحرانی رسیده است.

بر اساس این گزارش حکومت ترکیه در حال حمله گسترده ای علیه روزنامه نگاران منتقد از طریق زندانی نمودن، تعقیب قضایی و تهدیدات اداری می باشد.

کمیته دفاع از روزنامه نگاران لیست 71 روزنامه نگار زندانی در ترکیه را در گزارش خود آورده است که حاکی از بیشترین تعداد روزنامه نگار زندانی در جهان در طول یک دهه گذشته است.

بر اساس این گزارش 30 درصد این روزنامه نگاران متهم به توطئه علیه دولت و همکاری با احزاب سیاسی غیر قانونی هستند.

70 درصد این روزنامه نگاران نیز کرد بوده که با انتشار دیدگاهها و فعالیتهای حزب کارگران کردستان و کنفدرالیسم جوامع کردستان متهم به همکاری با تروریسم شده اند.

بر اساس این گزارش تا پایان سال 2011 بیش از 5000 پرونده تعقیب قضایی علیه روزنامه نگاران در جریان بوده است.

قوانین ترکیه اختیارات وسیعی را به نیروهای امنیتی در تعقیب روزنامه نگاران داده است.