کنترل نیروهای گریلا بر مناطق جولمرگ-بوتان افزایش یافته است

کنترل نیروهای گریلا بر مناطق جولمرگ-بوتان افزایش یافته است

نیروهای مدافع خلق اظهار داشتند که کنترل نیروهای گریلا بر مناطق جولمرگ و بوتان کماکان ادامه دارد. همچنین ذکر شده است که در نتیجه عملیات نیروهای گریلا در منطقه قلابان 3 سرباز ارتش کشته شده‌اند.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق طی انتشار اطلاعیه‌ای اظهار داشتند: "عملیات‌های انقلابی نیروهای گریلا تحت عنوان شهید عادل و شهید آرژین که از تاریخ 2 سپتامبر در مناطق الکی از توابع استان شرناخ آغاز شده بود کماکان ادامه دارد.

دایر کردن پست ایست و بازرسی در منطقه برواری-شاخه

نیروهای گریلا که کنترل مناطق را در اختیار گرفته‌اند در تاریخ 5 سپتامبر از ساعت 07:00 الی 09:00 در منطقه برواری از توابع استان سرت و منطقه شاخه از توابع استان وان، پست ایست و بازرسی دایر کردند. نیروهای گریلا در این عملیات مدارک شناسایی شهروندان را مورد کنترل قرار دادند. در تاریخ 5 سپتامبر نیز نیروهای گریلا علیه سربازن ارتش ترک که در کوهستان کاتو حملات نظامی انجام می‌دهند، عملیات‌های انجام دادند.

به دو فروند هلیکوپتر ضربه وارد شده است

نیروهای گریلا همچنین امروز ساعت 06:30 علیه یک فروند هلیکوپتر از نوع اسکورسکی که برای سربازان واقع در این منطقه مهمات نظامی حمل می‌کرد عملیاتی را انجام دادند. در نتیجه این عملیات به این هلیکوپتر ضربه وارد شده و مجبور به ترک منطقه شده است.

همچنین در تاریخ 5 سپتامبر نیروهای گریلا ساعت 18:00 در نزدیکی تپه بیبوسکه علیه یک فروند هلیکوپتر اسکورسکی ضربه وارد شده است و مجبور شده است که به سرعت در منطقه‌ای نزدیک به مرکز نظامی در الکی فرود آید.

نبرد در کوهستان کاتو

هواپیماهای جنگی ارتش استعماگر ترک در تاریخ 5 سپتامبر ساعت 11:00 الی 12:30 مناطق کوهستان کاتو را بمباران کردند. همچنین هلیکوپترهای ارتش نیز این مناطق را بمباران کردند اما با ایستادگی نیروهای گریلا مواجه شده و در این منطقه درگیری‌های شدیدی روی داد،‌در نتیجه این درگیری‌ها هلیکوپترها مجبور به ترک منطقه شده‌اند".

پست ایست و بازرسی در منطقه شمزینان

در ادامه این اطلاعیه ذکر شده است: "در تاریخ 5 سپتامبر از ساعت 09:00 الی 18:30 نیروهای گریلا در منطقه گردیا واقع در شمزینان پست ایست و بازرسی دایر کرده‌اند. در این عملیات، مدارک شناسایی شهروندان مورد کنترل قرار گرفته است".

عملیات در قلابان؛ 3 سرباز ارتش کشته شدند

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق در ادامه این اطلاعیه خود بیان کرد: "نیروهای گریلا در تاریخ 5 سپتامر ساعت 16:30 در منطقه قلابان از توابع شهر شمزینان علیه پایگاه نظامی میمون عملیاتی را انجام داده‌اند. در نتیجه این عملیات 3 سرباز ارتش استعمارگر ترک کشته‌ شده‌اند".

10 دستگاه تریلی به آتش کشیده شدند

در ادامه این اطلاعیه ذکر شده است که در تاریخ 5 سپتامبر نیروهای گریلا در مسیر جاده هورمیش واقع در بدلیس پست ایست و بازرسی دایر کرده‌اند. در اینباره گفته شد: "نیروهای گریلا قریب 500 دستگاه خودرو را متوقف کرده و 10 دستگاه تریلی یک شرکت را که با دشمن در همکاری بوده و بدون مجوز در کردستان بازرگانی می‌کردند را به آتش کشانده‌اند".

عملیات در شهر ایدیر

در ادامه ذکر شد: "در تاریخ 5 آگوست ساعت 12:30 نیروهای گریلا علیه سربازن مستقر در پایگاه نظامی کورخان در شهر ایدیر عملیاتی را انجام داده‌اند. هنوز شمار سربازان کشته و زخمی در این عملیات توسط نیروهای گریلا مشخص نشده است".

عملیات در شهر عثمانیه

نیروهای مدافع خلق در این اطلاعیه همچنین مسئولیت عملیات در عثمانیه را برعهده گرفته و در اینباره گفت: "نیروهای گریلا در تاریخ 3 سپتامبر ساعت 14:30 علیه ساختمان محل انبار و فروش مصالح ساختمانی که با ارتش ترک در همکاری بوده است، عملیاتی را انجام گرفته است. در نتیجه عملیات نیروهای گریلا، تمامی دستگاه‌های موجود در این ساختمان به آتش کشیده شده است".

حملات هوایی ارتش ترک علیه مناطق جنوب کردستان

مرکز مطبوعات و اطلاع رسانی نیروهای مدافع خلق در رابطه با حملات هوایی ارتش ترک در جنوب کردستان اظهار داشت: "هواپیماهای جنگی ارتش ترک در تاریخ 5 سپتامبر ساعت 23:00 الی 24:00 مناطق روستایی سوره‌ده، سله و تپه جاسوس واقع در قندیل را بمباران کرده‌اند.

توپخانه‌های ارتش ترک نیز در تاریخ‌های 5 و 6 سپتامبر شبانه روز مناطق چیای ره‌ش واقع در منطقه زاپ را توپباران کرده‌اند. در نتیجه این بمباران در مناطق جنگلی روستای سپینداروک، تپه‌های آنگولا و فرهاد و دره شیوه آتش سوزی روی داده است که این آتش‌سوزی کماکان ادامه دارد".