مجله انگلیسی اکونومیست به موضع دولت ترکیه در برابر سوریه اشاره کرده و بیان داشت که ترکیه با این موضع خود، مسئله 14 میلیون کرد در ترکیه را پیچیدهتر کرده است. این مجله اظهار داشته که مجوز جنگ برون مرزی ترکیه در سوریه در واقع علیه کردها میباشد.
این مجله انگلیسی در مقالهای با عنوان "ترکیه، سوریه و کرد" به تنشهایی که میان سوریه و ترکیه روی میدهند اشاره داشته و نوشت که منطقه خودمختار کردها در سوریه میتواند توازنات در مسئله کرد را تغییر دهد.
این مجله همچنین نوشت که جنگی آشکار میان هر دو دولت در حال انجام میباشد. طبق مقاله این مجله بحران در سوریه در مدت زمان کوتاهی حل نخواهد شد. این مجله نوشت که نیروهای حکومت سوریه از مناطق کردها خارج شده و این مهم نیز شدتگیری جنگ 28 ساله دولت ترک با حزب کارگران کردستان را بیشتر میکند.
هدف اصلی مجوز جنگ برونمرزی کردها میباشد
این مجله در ادامه مقاله اظهار داشت کردها در این منطقه نگرانند و بر این اندیشهاند که هدف ترکیه از انتقال نیروهای نظامی و تسلیحات سنگین به مرزهای سوریه، رژیم اسد نمیباشد. در ادامه نوشته شد: "آنها میگویند که هدف از مجوز جنگ برونمرزی که مجلس ترکیه آنرا صادر کرده است، ما هستم".
حزب همبستگی دموکراتیک تدارکات لازمه را انجام می دهد
در این مقاله همچنین ذکر شده که در منطقه غرب کردستان به ویژه مناطقی که تحت مدیریت حزب همبستگی دموکراتیک است،نه تنها در دبستانها با زبان کردی تدریس میشود بلکه تابلوهای سطح شهر با زبان کردی نوشته شده و همچنین گفته میشود که کردها سه یگان نظامی را تشکیل دادهاند.
مجله اکونومیست در ادامه نوشت که هرچند که حزب همبستگی دموکراتیکی تدارکات لازمه را برای مرحله بعد از فروپاشی رژیم اسد آماده میکند: "اما در دیدگاه اردوغان جنگطلب، حزب همبستگی دموکراتیک و حزب کارگران کردستان به یک واحد بوده و دشمن اصلی آنها دولت ترکیه است".