خبر فوری: بیانیه پایانی پ‌ک‌ک منتشر شد: فعالیت‌های انجام شده تحت نام پ‌ک‌ک پایان یافت

مبارزان ه‌ب‌د‌ه پارکینگ ساختمان‌های لوکس در اوسکودار را هدف قرار دادند

مبارزان سینان آتش از ه‌ب‌د‌ه اعلام کردند که پارکینگ ساختمان‌های لوکس در اوسکودار استانبول را هدف قرار دادند و بسیاری از وسایل نقلیه را منهدم کردند.

جنبش متحد انقلابی خلق‌ها (ه‌ب‌د‌ه) در بیانیه‌ای کتبی اعلام کرد: «ما صدای خود را در حمایت از مقاومت زندان‌ها و علیه «مرگ خاموش» تحمیل شده توسط سیستم انزوا و نابودی امرالی بلند می‌کنیم.»

در بیانیه ه‌ب‌د‌ه همچنین آمده است: «در تاریخ ۱۸ فوریه در استانبول علیه نظام نابودی و انزوا در امرالی و با هدف حمایت از مقاومت زندان‌ها اقدام کردیم و این بار به پارکینگ ساختمان‌های لوکس در اوسکودار حمله کردیم. در نتیجه عملیات سابوتاژ، وسایل نقلیه زیادی در پارکینگ‌ها سوختند. ما می‌خواستیم به کسانی که به درد و رنج و فقر مردم ما اهمیت نمی‌دهند و خود را در امنیت می‌دانند، پیامی بدهیم.»