مجلس جوانان دم پارتی: زمان مسئولیت‌پذیری و ایفای نقش پیشرو است

شورای اجرایی مجلس جوانان دم پارتی با اشاره به فراخوان رهبر آپو در جلسه خود، جوانان را به ایفای نقش پیشاهنگی و مسئولیت‌پذیری فراخواند و خاطرنشان کرد که برای پیشبرد روند، باید شرایط کاری آزاد رهبر آپو فراهم شود.

شورای اجرایی مجلس جوانان دم پارتی، بیانیه پایانی جلسه خود را پس از فراخوان ۲۷ فوریه رهبر آپو منتشر کرد. در این بیانیه خاطرنشان شد که قبل از جلسه مجلس جوانان، با تولای حاتم اوغوللاری و تونجر باکرهان، روسای مشترک که در هیئت امرالی حضور داشتند، گفتگو و بحث‌هایی انجام شده است.

«بیش از هر زمان دیگری، زمان مسئولیت‌پذیری و ایفای نقش پیشاهنگی است»

در این بیانیه با عنوان «بیش از هر زمان دیگری، زمان مسئولیت‌پذیری و ایفای نقش پیشاهنگی است» تاکید شد که سعی می‌شود خاورمیانه قربانی جنگ جهانی سوم شود. در این بیانیه با هشدار نسبت به احتمال افزایش جنگ و هرج و مرج آمده است:

«در این روزها که این فضای هرج و مرج تهدیدی بزرگ برای مردم، باورداشت‌ها، زنان، جوانان و همه موجودات زنده است، فراخوان قرن که توسط عبدالله اوجالان با اراده‌ای بی‌نظیر ارائه شد، برای شکل‌گیری و نتیجه‌گیری مثبت این فضای تاریک برای کل بشریت حیاتی است. ما نیز به عنوان شورای اجرایی مجلس جوانان دم پارتی، در این روزهای حساس که سرنوشت مردم تعیین می‌شود، برای اتخاذ تصمیمات با اهمیت و ماهیت تاریخی از طرف هر سازمان دموکراتیک، جلسه خود را برگزار کردیم.

«پارادایم دولت-ملت به سر رسیده است»

جمهوری ترکیه متاسفانه صدمین سالگرد خود را با پارادایم تک‌گرا و مرکزگرای دولت-ملت بر اساس انکار مردم و باورداشت‌های ساکن در مرزهای خود به پایان رساند. این پارادایم، مانند سایر دولت‌های خاورمیانه، در ترکیه نیز منجر به قتل‌عام‌ها، انکار زبان و فرهنگ و تداوم رژیم‌های اقتدارگرا شد. گرسنگی، فقر، بحران و فروپاشی اجتماعی-اخلاقی در هر دوره به طور تصاعدی افزایش یافت و مردم با سم ملی‌گرایی-دین‌گرایی در معرض استثمار قرار گرفتند. اما پارادایم دولت-ملت نیز به سر رسیده است و در آغاز قرن بیست و یکم به پایان عمر خود نزدیک شد.

«جستجوهای راه‌حل و صلح در معرض توطئه قرار گرفت»

انتقاد بزرگ و بازآفرینی نظری این امر، پارادایم جامعه دموکراتیک، اکولوژیک و آزادی‌خواهانه زنان است که عبدالله اوجالان در سال ۲۰۰۵ ارائه کرد. تحولات امروز نیز پیش‌بینی‌های قوی عبدالله اوجالان و میزان حقانیت او را ثابت می‌کند. متاسفانه پیشنهادات راه‌حل عبدالله اوجالان که از سال ۱۹۹۲ به طور مداوم به دنبال راه‌حل بر اساس عدم درگیری و توافق دموکراتیک بوده است، توسط دولت‌های وقت یا مورد سوء استفاده قرار گرفته یا در معرض توطئه قرار گرفته است. واضح است که این لاینحلی بیشتر از همه بر مردم ترکیه تاثیر منفی گذاشته و آنها را به پرتگاه سوق داده است. علی‌رغم اینکه می‌دانیم اصرار بر لاینحلی معادل قتل‌عام مردم است، سعی شده است با تبلیغات ساده این موضوع پنهان شود.

«شرایط کاری آزاد جسمانی عبدالله اوجالان باید فراهم شود»

این فرصتی که به دست مردم، سوژه‌های زندگی مشترک، رسیده است، از نظر ثبات سیاسی و اخلاقی در منطقه حیاتی است. اگر نشانه‌های تغییر تحمیل شده به منطقه بر اساس اتحاد یک ساله کورد-ترک به نفع زندگی مشترک مردم نتیجه ندهد، واضح است که نتایج تغییر برنامه‌ریزی‌شده توسط نیروهای سرمایه انحصاری در منطقه غالب خواهد شد. ما به عنوان جوانان، نیروی پیشرو و محرک جامعه دموکراتیک، پیشگامی روند تحول جدید جامعه دموکراتیک را بر عهده خواهیم گرفت و با دسترسی به مردم در هر مکانی که بتوانیم، آنها را در روند دموکراتیک مشارکت خواهیم داد. با ایفای نقش فعال در همه زمینه‌ها مانند آموزش، سازماندهی، فرهنگ، هنر، ورزش، کمون، مجلس و تعاونی، مسئولیت‌های خود را انجام خواهیم داد.

برای این منظور، قبل از هر چیز، باید شرایط آزاد جسمانی عبدالله اوجالان که میلیون‌ها نفر او را به عنوان اراده خود می‌بینند، فراهم شود. همه معتقدند که بدون تحقق این امر، روند از نظر اعتماد و عمل ناکافی خواهد بود.»