نیروهای رژیم ایران 2 شهروند کرد را در مناطق مرزی به قتل رساندند

نیروهای رژیم ایران 2 شهروند کرد را در مناطق مرزی به قتل رساندند

نیروهای رژیم ایران 2 شهروند کرد را که درصدد مسافرت از شهر خوی شرق کردستان به شهر میکس در شمال کردستان بودند، به بهانه‌ قاچاق گازوئیل،‌ کشتند.

بنا به گزارش‌های رسیده، صبح امروز دو شهروند کرد به نام‌های میکائیل و جبرائیل که گازوییل را از شهر خوی شرق کردستان به شهر میکس از توابع استان وان حمل می‌کردند، توسط نیروهای رژیم ایران به قتل رسیدند. نیروهای رژیم اجساد این دو شهروند کرد را به شهر خوی انتقال دادند.

بنا به آمار خبرگزاری فرات، از ابتدای سال 2012 تا کنون قریب 32 شهروند کرد در مرزهای شمال و شرق کردستان و همچنین جنوب و شرق کردستان توسط رژیم ایران به قتل رسیده‌اند.

در سال 2011 قریب 114 نفر در مرزها به قتل رسیدند

بنا بر این آمار در عرض 9 ماه پایانی سال 2011، بیش از 80 نفر در مرزها توسط سربازان ایران و ترکیه، به قتل رسیده‌ و 60 نفر نیز زخمی شده‌اند. سربازان ایران طی 3 ماهه پایانی سال 2011، قریب 28 شهروند کُرد را به قتل رسانده‌اند. بدین صورت با قتل‌عام 34 شهروند مدنی کُرد که توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه در منطقه روبوسکی انجام گرفت, در مجموع در سال 2011 شمار این افراد به 114 تن می‌رسد.