قسد آمار جنگ ۲۴ ساعته را منتشر کرد
نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) اعلام کرد که حملات هوایی و زمینی دولت اشغالگر ترکیه و ارتش ملی سوریه (SNA) ادامه دارد.
نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) اعلام کرد که حملات هوایی و زمینی دولت اشغالگر ترکیه و ارتش ملی سوریه (SNA) ادامه دارد.
مرکز اطلاعرسانی و مطبوعاتی قسد در بیانیهای اعلام کرد:
«حملات دولت اشغالگر ترکیه و تبهکارانش به مناطق شمال و شرق سوریه به مدت ۳ ماه به طور مداوم ادامه دارد. اشغالگران و تبهکاران به دلیل مقاومت قهرمانانه مبارزان ما قادر به پیشروی نیستند.
دیروز (شنبه) هواپیماهای جنگی متعلق به دولت اشغالگر ترکیه، محل سکونت کارکنان سد تشرین واقع در جنوب شرقی منبج را بمباران کردند. محیط اطراف سد و مناطق روستایی نیز با توپ و خمپاره بمباران شد. در این حملات خسارات مادی وارد شد.
در جبهه دیرحافر، درگیریهایی بین مبارزان ما و تبهکاران رخ داد و در این درگیریها شماری از تبهکاران کشته شدند، اما تعداد آنها مشخص نیست.
روستاهای تینا، جاده، بیرحسو، دیکان، ملحا، صناعی و تپههای سِوه و قرهقوزاق بیش از ۳۰ بار به طور بیهدف و بیضابطه با توپ، تانک، موشک و خمپاره بمباران شدند. در این حملات به اموال شهروندان خسارات مادی وارد شد.
در طول روز، هواپیماهای جنگی و پهپادهای مسلح بر فراز شهرهای کوبانی و عینعیسی و روستاهای اطراف آن در حال پرواز بودند.»