رحیم‌‌مشایی: پشت پرده‌ بعضی چیز‌ها را به مردم خواهم گفت

رحیم‌‌مشایی: پشت پرده‌ بعضی چیز‌ها را به مردم خواهم گفت

اسفندیار رحیم‌مشایی٬ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آینده می‌گوید دو سال است که «سکوت عمیق و گسترده‌ای» کرده٬ در آینده «پشت پرده بعضی چیزها» را خواهد گفت و آمده است که «بماند.»

به گزارش ایلنا، مشایی در مراسم سوگواری امام هادی افزوده که «ما پیوسته در مظان اتهام و اهانت هستیم» و با این که «به تمام اتهامات پاسخ دادیم٬ متاسفانه حرف ما به گوش همه نمی‌رسد.»

وی در ادامه با اشاره به آنچه «سکوت طولانی مدت» خود نامیده٬ اظهار کرد: «ما دو سال است که سکوت عمیق و گسترده کرده‌ایم. ما می‌دانستیم و می‌دانیم برنامه چیست و در آینده پشت پرده بعضی چیزها را خواهیم گفت.»

رئیس دبیرخانه جنبش عدم تعهد افزوده است: «امیدواریم با فضایی که در کشور پیش خواهد آمد، خیلی از مسائل را با مردم در میان بگذاریم و از آن‌ها پنهان نکنیم.»

مشایی همچنین احمدی‌نژاد را «طلای ۲۴ عیار» معرفی کرد و ادامه داد: «فلسفه سکوت ما این است که ما از طراحی‌های آن‌ها {مخالفان محافظه‌کار احمدی‌نژاد} با خبر بودیم و می‌دانستیم که قصد دارند تصویری بسیار مشوش و نادرست از ما ارائه کنند.»

مشاور رئیس دولت دهم اظهار کرد: «ما برای سرمایه گذاری و دوام آمده‌ایم؛ ما فرصت زایش انقلاب و رویش جمهوری اسلامی هستیم، چراکه آمده‌ایم بمانیم و به جلو برویم.»

این یکی از صریح‌ترین اظهارنظرهای رحیم‌مشایی است که در راستای تهدید مقام‌های جمهوری اسلامی در صورت ردصلاحیت وی از سوی شورای نگهبان قابل ارزیابی است.

محمود احمدی‌نژاد نیز بارها مقام‌های جمهوری اسلامی را به افشاگری درباره برخی پرونده‌ها تهدید کرده است.

بدنبال ثبت‌نام مشایی برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با همراهی محمود احمدی‌نژاد صورت گرفت٬ فشارها بر شورای نگهبان برای ردصلاحیت وی که از سران «جریان انحرافی» نامیده می‌شود٬ افزایش یافته است.