رقابت سیاسی بین مقامات رژیم ایران به طور کامل خود را نشان داد

رقابت سیاسی بین مقامات رژیم ایران به طور کامل خود را نشان داد

محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری اسلامی ایران دیروز در پاسخ به نامه صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه ایران نوشته با سرکشی از زندان‌ها و برخی دادگاه‌ها قصد دارد نحوه اجرای قانون اساسی و رعایت حقوق اساسی ملت را بررسی کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست‌جمهوری، محمود احمدی‌نژاد، در نامه شدید اللحن خود تاکید کرده که دراصول قانون اساسی لزوم اجازه، موافقت و یا مصلحت اندیشی قوه قضاییه در اجرای وظایف قانونی رییس جمهوری پیش بینی نشده‌ است.

رییس جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرده که به استناد اصول متعدد قانون اساسی مصمم به اجرای کامل قانون اساسی و اصلاح اساسی و ریشه‌ای امور کشور است. احمدی نژاد در این نامه نیز بر سرکشی از زندان‌ها و برخی دادگاه‌ها اصرار ورزیده و این سرکشی را در راستای بررسی نحوه اجرای اصول قانون اساسی و رعایت حقوق اساسی ملت اعلام کرده‌است.

محمود احمدی‌نژاد در نامه دوم خود به رییس قوه قضاییه، اعلام کرده که گزارش سرکشی خود از زندان‌ها و برخی دادگاه‌ها را به مردم ایران و علی خامنه‌ای ارایه خواهدکرد.

او در این نامه، در پاسخ به رییس قوه‌قضاییه از او پرسیده است: به استناد کدام اصل از قانون اساسی می‌تواند امری را تفسیر سیاسی کند و به نوشته محمود احمدی‌نژاد مانع از اجرای قانون اساسی شود.

محمود احمدی‌نژاد پیش از این روز شنبه، با نوشتن نامه‌ای به صادق لاریجانی از او خواسته بود تا در اسرع وقت، هماهنگی لازم برای بازدید او از زندان اوین را فراهم کند و لاریجانی به این دلیل که بازدید وی به مصلحت نیست این درخواست را رد کرده بود.

درخواست رییس جمهور ایران، برای بازدید از زندان اوین پس از آن مطرح شد که علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه‌ای او در پنجم مهرماه، بازداشت و روانه زندان اوین شد.

به گزارش نیویورک تایمز رقابت طولانی و شدید بین رئیس جمهور ایران و خانواده با نفوذ لاریجانی در روز دوشنبه به طور گسترده ای خود را بروز داده که نشان از ایجاد شکافهای جدیدی در حاکمیت ایران است که از وضعیت وخیم اقتصادی و انزوا بدلیل برنامه اتمی اش رنج می برد.

بر اساس این گزارش دستگیری علی اکبر جوانفکر قدم دیگری توسط گروه خامنه ای، حرکتی بود برای کوتاه کردن دست احمدی نژاد از قدرت.

بر اساس تحلیلگران حمله آشکار احمدی نژاد به براداران لاریجانی حاکی از آمادگی وی برای جنگی آشکار با دشمنان سیاسیش است که نتیجه آن در دور دیگر ریاست جمهوری مشخص خواهد شد.