آزاد سیسر از فرماندهان نیروهای مدافع خلق در ایالت زاپ اظهار داشت که بعد از عملیاتهای انقلابی نیروهای گریلا، ارتش ترک در مقابل نیروهای HPG با شکست مواجه شده است. سیسر در ادامه در رابطه با عملیات نیروهای گریلا علیه پایگاه نظامی رندک نیز اظهار داشت که ارتش ترک در مقابل این عملیات متحیر مانده است.
از تاریخ 23 ژوئیه تا کنون نیروهای گریلا کنترل مناطق وسیعی از شمزینان،گور و چلی از توابع استان جولمرگ را در اخیتار گرفتهاند. آزاد سیسر از فرماندهان نیروهای گریلا در رابطه با عملیاتهای انقلابی گریلاها در جولمرگ با خبرگزاریمان ANF گفتگو کرد.
سیسر در ابتدا با گرامی داشتن فرارسیدن سالگرد مبارزات 15 آگوست گفت: "همانگونه که میدانیم، جنگ انقلابی خلق از موضوعات مورد بحث جنبشمان و HPG میباشد. بر این اساس جنبشمان عملیاتهای انقلابی را آغاز کرد. اولین گام عملیاتهای انقلابی در تاریخ 19 اکتبر 2011 در چلی علیه نیروهای دشمن انجام گرفت. عملیات چلی در رسانههای بینالمللی بازتاب فراوانی یافت. بعد از این در تاریخ 19 ژوئن 2012 عملیاتهایی در منطقه شتازن و اورامار و همچنین در تاریخ 23 ژوئیه در منطقه شمزینان و دست آخر نیز در 4 آگوست در چلی انجام گرفت".
این فرمانده نیروهای گریلا در ادامه گفت: "به مدت بیش از یک سال است که دولت ترک انزوای شدیدی را بر رهبریمان تحمیل میکند. همچنین حملات سیاسی علیه ملت کرد و نمایندگان سیاسی آنها انجام میگیرد و در برابر گریلا نیز با استفاده از تسلیحات پیشرفته نظامی با هدف نابودی حملاتی انجام میدهد".
وی در ادامه گفت: "دولت ترک به خصوص در برابر نیروهای گریلا دست به تبلیغات جنگ روانی زده است. در زمستان 2011 به دلیل شرایط دشوار، برخی از رفقایمان به شهادت رسیدند. دشمن با استفاده از این رویداد درصدد شکست اراده ملت کرد برآمد. اما در مدت زمان کوتاهی معلوم شده که آنچه آنها گفته بودند، حقیقت ندارد".
آزاد سیسر در ادامه گفت: "عملیاتهای انقلابی شیوههای نوین جنگ گریلایی است. به مدت 30 سال است که مبارزات افسانهایی در جریان است. گریلا در برابر شرایط مرحله به تجدید قوا و تاکتیکهای خود پرداخته است. در مرحله نوین بر اساس جنگ انقلابی خلق، عملیاتهای انقلابی را انجام میدهد".
سیسر با اشاره به این تاکتیکهای نوین گریلا گفت: "مثلا دشمن در عملیاتهای شتازن،اورامار، شمزینان و چلی ضربات سنگینی متحمل شد. همچنین برخی از پایگاههای نظامی چندین روز در محاصره نیروهای گریلا قرار گرفت. دشمن قادر نبود تا از راه زمینی وارد مناطق تحت کنترل نیروهای گریلا شود، حتی قادر نبود تا از راه هوایی آذوقه و مهمات را به این پایگاهها انتقال دهد".
وی در ادامه بیان داشت که در 4 آگوست در منطقه چلی عملیاتهای انقلابی با عنوان «شهید آرژین گارزان و ماهر باشکاله» انجام گرفته است و دراینباره گفت: "در این عملیات تمامی رفقا با فداکاری بینظیر شرکت به عمل آوردند. به ویژه فداکاری بینظیر 14 تن از رفقایمان که در این عملیات به شهادت رسیدند، رمز پیروزی این عملیات بود. بایستی بیان دارم که این عملیات انقلابی در واقع عملیات انتقامگیری بود. این عملیات بر اساس انتقامگیری شهادت آرژین گارزان و 14 تن از گریلاهای زن که در منطقه گارزان و همچنین ماهر باشکاله که در ارزروم به شهادت رسید انجام گرفته است".
فرمانده نیروهای گریلا در ادامه سخنان خود ابراز داشت که آنها در هنگام تدارک این عملیات بر پیروزی کامل این عملیات آگاه بودند و در ادامه اظهار داشت که اطراف پادگان رندک، پایگاههای نظامی فراوانی وجود دارد و گفت: "به رغم این موارد،عملیات با پیروزی به نتیجه رسید. این پادگان واقع در منطقه چلی است. در این مکان و تپههای مجاور آن بیش از 200 سرباز حضور داشتند. همچنین شماری از مزدوران محلی نیز آنها را همراهی میکردند.
همچنین به غیر از شمار فراوان سربازان، استقرار نیروهای نظامی در تپههای مجاور و سیستمهای امنیتی پیشرفته فراوانی وجود داشتند،پایگاه به تمامی محافظت میشد. ما انهدام تمامی این پایگاه را مورد هدف قرار داده بودیم. انهدام این پایگاه نیز مشخص کرد که هیچ نیروی نمیتواند در برابر نیرو و خواست آپوجیها ایستادگی کند. این موارد بارها در تاریخ مبارزات جنبشمان مورد تأیید قرار گرفته است".
سیسر در ادامه بیان داشت که این طرح آنها 90 درصد با موفقیت به پایان رسیده است و گفت: "تمامی سنگرهای واقع در تپههای مجاور این پایگاه مورد هدف قرار گرفته و به تمامی نابود شده است. همچنین رفقایمان به تمامی اتاقهای این پادگان وارد شده و آنرا را منهدم ساختند. تمامی این پایگاه مورد کنترل قرار گرفته و منهدم شد. در این مکان رفقایمان خود شاهد بیش از 70 جنازه سربازان دشمن بودهاند. دهها قبضه اسلحه را به غنیمت برده و به همراه 6 خودروی زرهی شمار بسیاری از تسلیحات سنگین را منهدم ساختند".
ارتش ترک در برابر HPG شکست خورد
آزاد سیسر از فرماندهان گریلا در ادامه سخنان خود گفت: "همانگونه که اشاره کرده بودم، هدف ما از این عملیات، تخریب تمامی پایگاه رندک و تپههای مجاور آن بود. مکانهایی که به صورت همزمان حملاتی صورت گرفت، گردان بلیجان، پادگان چلی واقع در مرکز شهر چلی، پایگاه کاراتاش، مرکز نظامی گره، پایگاه شیکر، سرسیو و هیرش بود. در این عملیاتهای همزمان ضربات بسیار سنگینی به این مراکز نظامی وارد شد. بایستی ارتش ترک در برابر این حملات وضعیت خود را از نو بازبینی کند. به راحتی میتوانم بیان دارم که ارتش ترک در برابر این عملیاتهای انقلابی متحیر ماند. نه در زمان وقوع نبردها و نه بعد از آن ارتش قادر نبود که از راه هوایی و زمینی در این عملیاتها مداخله کرده و نیروی کمکی بفرستد. دهها کیلومتر از مناطق حومه تحت کنترل نیروهای گریلا قرار گرفت. چندین روز در انتظار بودیم تا نیروهای دشمن به منطقه وارد شوند،اما آنها قادر نبودند. این نیز شکست ارتش ترک در برابر نیروهای گریلا را مشخص میسازد.
فرماندهان ارتش و مقامات دولتی نتوانستند نتایج این عملیاتها را برای همگان اعلام دارند. بسیاری از مناطق استراتژیک در چلی توسط نیروهای گریلا تسخیر شدند. دشمن هنوز هم قادر نیست که به این مناطق وارد شود. تنها میتوانند از خود محافظت کنند. دشمن اگر با ساخت قلعهها درصدد محافظت از پایگاههای خود برآید نیز نمیتواند خود را از نابودی رها کند".
دولت ترک با انتشار اخبار غیرواقعی درصدد مخفی کردن حقایق میباشد
آزاد سیسر در ادامه سخنان خود بیان داشت که رسانهها و مطبوعات ترک، هربار اخبار جنگ روانی که از حقیقت به دور هستند را منتشر کرده و خبرهای غیرواقعی را در اختیار شهروندان قرار میدهد، اما حقیقت این است که شرایط جداگانهای در جریان است. سیسر در ادامه گفت: "اردوغان نخستوزیر ترکیه در رابطه با یکی از رفقایمان که در پایگاه رندک عملیات فدایی انجام داد گفت «با بستن بمب به بدن نوجوانان 16 و یا 17 ساله آنها را به سوی سربازان ترک روانه میکنند». اما واقعیت این است که این رفیق ما که در حین عملیات مجروح میشود، با انجام عملیات فدایی، نارنجکهای خود را در میان گروهی از سربازن منفجر میکند. او رفیق ژین روژهلات بود. دشمن درصدد است تا این عملیات پیروزمندانه را شکستخورده تلقی کند. برای اینکه شکست خود را مخفی نگاه دارد، چنین سخنانی را بیان میکنند. سن تمامی رفقایی که در این عملیات به شهادت رسیدهاند، بیش از 20 سال است.
رفیق ژین روژهلات که در این عملیات نقش بسیار مهمی را ایفا نمود،در داخل پایگاه بسیاری از سنگرها را منهدم ساخت و در حین عملیات مجروح شد و با خواست و ارادهای عظیم عملیات فداییانه را انجام داد. دولت ترک به مانند همیشه ضربات سنگینی را دریافت نمود.
بدون شک بایستی بیان داشت که اکنون یک جنگ در جریان است. ممکن است که نیروهای گریلا نیز در جریان این جنگ به شهادت برسند. حتی برای اینکه به اسارت گرفته نشوند، خود را در میان دشمن منفجر کرده و چنین ارادهای را میتوان در عملیات رفیق ژین روژهلات مشاهده کرد. 14 تن از رفقایمان به شهادت رسیدند. تمامی رفقایمان با روح فدایی مبارزه کردند. یکی از رفقایمان که در این عملیات به شهادت رسید رفیق دلیل آمد است که به مدت 20 سال بود در صفوف گریلا به مبارزه میپرداخت. در بسیاری از مناطق کردستان فعالیتهای گریلا را انجام داد. در این عملیات به مانند فرمانده نقش بسیار مهمی را ایفا نمود. به همراه وی، رفیق ژین روژهلات، بروسک، شیار، بوتان، کاروان، شاهین، فرات، اویندار، ویان و زردشت با مبارزات خود داستانهای افسانهای را خلق کردند. نقش این رفقا در این عملیات بسیار مهم بود. نام خود را با حروف زرین در برگههای تاریخ نوشتند".
اگر این موضع دولت تغییر نیابد، عملیاتهای انقلابی همچنان ادامه خواهد داشت
سیسر در پایان گفت: "به مدت بیش از یک سال است که اطلاعاتی از رهبر آپو دریافت نمیشود. این موضع ناجوانمردانه علیه رهبریمان، نیروهای گریلا را به تحرک وا میدارد. خط قرمز ما رهبر آپو میباشد. این موضع دولت در برابر رهبریمان، در میان رفقایمان، کینه بزرگی را به وجود آورده است. بار دیگر در اینجا بیان میداریم که مواضعی که در برابر رهبریمان اتخاذ میشود، دلیل جنگ و صلح است. تا زمانی که سیاستهای نابودی و انکار در برابر رهبر آپو و ملت کرد تحمیل شود، عملیاتهای انقلابی ما نیز کماکان ادامه خواهد داشت".