گزارش خبرگزاریهای ایران حاکی است که یک فروند از هواپیماهای ارتش روز یکشنبه، یکم اردیبهشت، در حوالی شهر آبدانان استان ایلام بر اثر برخورد با کوه سقوط کرده و دو خلبان آن کشته شدهاند.
خبرگزاری مهر این هواپیما را از نوع جنگنده اف-۵ ذکر میکند و در همین حال خبرگزاری ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ارتش، هواپیمای سقوط کرده را «یک هواپیمای آموزشی» مینامد که در حین تمرینات آموزشی سقوط کردهاست.
فرماندار شهرستان آبدانان ایلام به خبرگزاری مهر گفته که این هواپیما در برخورد با کوه فیلمان در منطقه شهرستان آبدانان سقوط کرده و دو نفر سرنشین آن در دم جان خود را از دست دادهاند.
مراد ناصری افزود که این هواپیما متعلق به پایگاه چهارم شکاری وحدتی دزفول بوده است و اظهار داشت که نیروهای امدادی و امنیتی در حال بررسی علت حادثه در منطقه هستند.
فرماندار آبدانان درباره این سانحه به خبرگزاری ایرنا نیز گفت که این حادثه حوالی ساعت ۹ صبح در ۳۵ کیلومتری شمال شرقی شهر آبدانان در ارتفاعات کبیرکوه به وقوع پیوسته است.
سه ماه پیش از آن یک فروند هلیکوپتر کبرای هوانیروز در اصفهان دچار سانحه شد و سقوط کرد که خلبان و کمک خلبان این هلیکوپتر در این سانحه جان خود را از دست دادند.