تخت‌های بستری شهرستان شنو جوابگوی بیماران نیست

تخت‌های بستری شهرستان شنو جوابگوی بیماران نیست

"مدیر شبکه بهداشت و درمان اشنویه می گوید در حال حاضر تعداد تخت های بستری این شهرستان جوابگوی بیماران نیست."

امروز محمد مقصد حق در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به نبود نیروی متخصص کافی در شهرستان شنو گفت در حال حاضر فقط چهار پزشک متخصص شامل داخلی، بیهوشی، زنان و کودکان در بیمارستان نبی اکرم مشغول به خدمت هستند.

وی با بیان اینکه برای احداث ساختمان اورژانس 750 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است، اظهار داشت این درحالی است که فقط برای تجهیز این بخش به اعتباری بالغ بر 750 میلیون تومان نیاز داریم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اشنویه همچنین به نبود بخش مراقبت های ویژه آی سی یو و نبود دستگاه سونوگرافی در این مرکز اشاره کرده است.

سیاستهای تبعیض آمیز جمهوری اسلامی ایران باعث شده شهرهای شرق کردستان از کمترین امکانات شهری برخوردار باشند ، نبود بیمارستانهای مجهز در کردستان سالانه دهها هزار بیمار کردستانی را در صورت برخورداری از توان مالی مجبور به سفر به شهرهای مرکزی ایران برای درمان می کند.