اعتصاب غذای 11 زندانی سیاسی دیگر کرد در دو زندان دیگر ترکیه

اعتصاب غذای 11 زندانی سیاسی دیگر کرد در دو زندان دیگر ترکیه

در زندان‌ «جیحان» 8 و در زندان «گوموشهانه» ترکیه هم 3 زندانی به منظور محکوم ساختن انزوای تحمیل شده بر رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان به اعتصاب غذای سراسری می‌پیوندند.

هرروز بر شمار اعتصاب کنندگان غذا در زندان‌های ترکیه افزوده می‌شود. این زندانیان که با مطالبه بهبودی شرایط تندرستی و امنیتی اوجالان و آزادی ایشان و همچنین در حمایت از آموزش به زبان کردی و حقوق سیاسی خلق‌کرد از 12 سپتامبر دست به اعتصاب غذا زده‌اند, همچنان مصرانه به اعتصاب خود ادامه می دهند.

در زندان جیحان 8 زندانی و در زندان گموشهانه هم 3 زندانی دیگر از 12 اکتبر دست به اعتصاب غذا زده‌اند. اسامی اعتصاب کنندگان:ابراهیم دوغان, مراد چفتچی, محسون اوزدمیر, فاروق بادوک, محمد گولر, متین کورکماز, یلماز یلدز و رجب دوغان.

اسامی زندانیانی که در زندان گموشهانه دست به اعتصاب غذای نامحدود زده‌اند: ابراهیم اوغور, سوات سانسور و قاسم سوزان. این زندانیان از 14 اکتبر دست به اعتصاب غذا زده‌‌اند.