15 پناهنده کورد در بلژیک به مدت 19 روز است که دست به اعتصاب غذا زدهاند. 2 تن از این اعتصابکنندگان به بیمارستان منتقل شدند.
پناهندگان کورد مقیم شهر «لوون» بلژیک در اعتراض به عدم اعطای حق پناهندگی در کلیسای «مینیمس» دست به اعتصاب غذازدند که امروز وارد 19امین روز خود شده است.
«سلطان کورکورد» از پناهندگان اعتصابکننده به خبرگزاری فرات گفت:«ما از مقامات بلژیک میخواهیم که به مطالبات ما پاسخ مثبت دهند. اداره مهاجرین بلژیک از ما میخواهند کشورشان را ترک کنیم. ما هم دست به اعتصابغذا زدیم. باید از این موضع خود منصرف شوند. تاکنون پاسخی به ما ندادهاند. تاوقتی که به ما پاسخی مثبت ندهند, به اعتصابمان ادامه میدهیم. اگر لازم شد, به اعتصاب غذای خشک هم دست خواهیم زد».
رشاد آلکان هم یکی از اعتصاب کننده است که به بیمارستان منتقل شده است. آزمایشات پزشکی نشان دادن که دارای بیماری هپاتیت ب است. همچنین امین آلکان هم از بیماری میگرن رنج میبرد. پزشکها به آنها گفتهاند که نباید به اعتصاب خود بیش از این ادامه دهند اگر نه وضعیت تندرستی آنها بدتر خواهد شد.