وقوع انفجار در یک محله کردنشین حلب سوریه؛ 7 تن کشته

وقوع انفجار در یک محله کردنشین حلب سوریه؛ 7 تن کشته

در نتیجه وقوع انفجاری در محله‌ای کردنشین در شهر حلب سوریه, 2 شهروند جان خود را از دست دادند و 5 تن دیگر هم زخمی شدند که دو تن از آنها زن و یک تن هم کودک می‌باشد.

غروب روز گذشته در محله شیخ‌مقصود شهر حلب که اکثر ساکنان آن کرد می‌باشند, بمبی‌کارگذاشته شده در یک موتورسیکلت منفجر شد و در نتیجه آن دو تن جان خود را ازدست داده و 5 تن از جمله دو زن و یک کودک زخمی شدند.

یکی از شاهدان عینی می‌گوید که قبل از انفجار دو فرد موتورسوار را در نزدیکی ترمینال شهر دیده است.

کمیته دفاع از خلق اعلام کرد که دو تن به نام‌های «احمد علی محمد عمایا» و یک رفیق او به نام «عمر محمد عمایا» اهل روستای بیانونی شمال حلب جان خود را از دست داده‌اند و زخمی‌ها هم که سه تن از آنان عضو یک خانواده می‌باشند, به بیمارستان منتقل شده‌اند.

اسامی زخمی‌شدگان:

بشار جمعه ناصر پنج ساله, حسن رشید سمکو شصت ساله, نازلیه خلیل پنجاه ساله, مصطفی حسین و خدیجه «مادر شیرکو».