یاد قربانیان قتلعام گار آنکارا گرامی داشته شد
یاد قربانیان قتلعام گار (ایستگاه قطار) در آنکارا که در سال ۲۰۱۵ با همکاری دولت ترکیه و داعش انجام شد، گرامی داشته شد.
یاد قربانیان قتلعام گار (ایستگاه قطار) در آنکارا که در سال ۲۰۱۵ با همکاری دولت ترکیه و داعش انجام شد، گرامی داشته شد.
در ۱۰ اکتبر ۲۰۱۵، یک قتلعام در میتینگ کار، صلح و دموکراسی در آنکارا با همکاری دولت ترکیه و داعش انجام شد. یاد ۱۰۴ نفری که به قتل رسیدند، گرامی داشته شد. این یادبود در محل وقوع قتلعام و ساعتی که قتلعام رخ داد، برگزار شد. افراد زیادی در این یادبود شرکت کردند. این یادبود به پیشاهنگی انجمن صلح ۱۰ اکتبر برگزار شد. در این یادبود شعارهای «۱ اکتبر را فراموش نکن، نگذار فراموش شود» و «نه به جنگ، صلح همین حالا» سر داده شد.
مهتاب ساکنجی، رئیس مشترک انجمن صلح ۱۰ اکتبر در این یادبود سخنرانی کرد و اظهار داشت که آنها امروز برای گرامیداشت یاد ۱۰۴ قربانی در مقابل گار آنکارا جمع شدهاند.
احسان کوجابییک، رئیس مشترک انجمن صلح ۱۰ اکتبر نیز به وضعیت یکی از مدیران انجمن، عیسی اوزگان ۷۸ ساله که در زندان شماره ۵ مرمره زندانی است، اشاره کرد. احسان کوجابییک اعلام کرد که عیسی اوزگان باید آزاد شود، بیماریهایش درمان شود و خاطرنشان کرد که وزارت دادگستری باید این کار را انجام دهد.