از ابتدای سال جنگل‌ها و مراتع استان کردستان 570 بار دچار آتش‌سوزی شد

از ابتدای سال جنگل‌ها و مراتع استان کردستان 570 بار دچار آتش‌سوزی شد

بنا به اعترافات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، از ابتدای سال جاری حدود پانصدوهفتاد حریق در جنگلها و مراتع صورت گرفته است.

به گزارش موکریان و به نقل از خبرنگاران محلی ، باباپیری مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان با اعلام این خبر, اعتراف کرد:« در سال جاری حریق در استان کردستان حدود 2/1 هکتار افزایش داشته است.»

وی افزود:«میانگین سطح حریق ها در مراتع بیش از 5 درصد کاهش و جنگلهای طبیعی و مشجر 19 تا 250 درصد مناطق مختلف افزایش داشته است. »

باباپیری در پایان گفته:« طبق بررسی های انجام شده حدود 95 درصد از آتش سوزی های مناطق و جنگلهای استان تعمدی و مصنوعی بوده و 5 درصد بصورت طبیعی صورت گرفته است».

اعترافات باباپیری بعنوان یک مسئول دولتی تأییدی بر داعیه‌های رسانه‌های کردی خارج از ایران است که مدام بی‌توجهی دولت و دست داشتن نیروهای خود دولت در اکثر آتش‌سوزی‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دادند. پیشتر مقامات دولتی این داعیه‌ها را تکذیب می‌کردند, اما با اعتراف‌کردن‌های باباپیری که می‌گوید حدود 95 درصد آتش‌سوزی‌ها از روی عمد بوده, خود گواهی بر صحت مدعاهای رسانه‌های کردی در خارج از ایران است. چه‌بسا در مناطق مریوان, کامیاران و پاوه اکثر آتش‌سوزی‌ جنگلها و مراتع بدست خود نیروهای سپاه صورت گرفته و بارها از تلاش سازمان‌های مدنی و محیط‌زیستی و روستائیان برای مهار آتش‌سوزی‌ها جلوگیری کرده‌اند.