19 زن و کودک ایزدی توسط نیروهای ی.پ.ژ از اسارت داعش آزاد شدند

اعضای یگان‌های مدافع زنان موفق شدەاند در نزدیکی شهر رقا 19 شهروند ایزدی که پیشتر توسط داعش ربوده شده بودند را آزاد کرده و آنها را به مجلس موسسان ایزدی کمپ نوروز در شهر دِرک برسانند.

 اعضای یگان‌های مدافع زنان موفق شدەاند در نزدیکی شهر رقا 19 شهروند ایزدی که پیشتر توسط داعش ربوده شده بودند را آزاد کرده و آنها را به مجلس موسسان ایزدی کمپ نوروز در شهر دِرک برسانند. 5 زن و 14 کودک آزاد شده از اهالی شنگال هستند.

گروه ضد بشری داعش در جریان هجوم به مناطق گوناگون ضمن انجام قتل‌عام‌های وحشیانه همچنین هزاران زن و کودک را به عنوان غنیمت جنگی به اسارت گرفته و از آنان به عنوان برده استفاده می‌کند.

 یگان‌های مدافع زنان در کانتون کوبانی طی عملیاتی موفق شدەاند 19 تن از این زنان و کودکان که از کردهای ایزدی شنگال هستند را در نزدیکی رقا آزاد کنند. علاوه بر پنج زن، چهارده کودک 2 تا 11 ساله در میان این جمع دیده می‌شوند. آنها شب گذشته توسط نیروهای ی.پ.ژ به مجلس موسسان ایزدی کمپ نوروز در شهر درک تحویل داده شدند.

 هیأت زنان مجلس کمک استقبالی گرم از این زنان و کودکان داشتند.

 سه‌آل آدار از فرماندهان یگان‌های مدافع زنان طی سخنانی در این رابطه می‌گوید: "ما به عنوان نیروهای ی.پ.ژ خود را مسئول پیگیری و آزادی افراد ربوده شده توسط اشرار داعش می‌دانیم و تاکنون صدها شهروند را به خانوادەهایشان بازگرداندەایم. ما متعهد شدەایم که بویژه همەی ساکنین ربوده شدەی شنگال را در هر کجا که هستند آزاد کنیم."

 شمە رمو از اعضای مجلس زنان ایزدی نیز در این دیدار از احساس مسئولیت و پیشگامی مبارزان ی.پ.ژ برای نجات زنان و کودکان در بند تقدیر کرد.

 انتظار می‌رود بزودی 19 اسیر آزاد شده با انجام حمایت‌های لازم به خانه و خانودەهای خود بازگردانده شوند.

 طبق آمارهای موجود تعداد زنان ایزدی ربوده شده توسط داعش که در شهرهایی مانند رقا، دیرالزور و موصل به عنوان برده مورد خرید و فروش قرار گرفتەاند به بیش از سه هزار نفر می‌رسد.