اوزگور اوزَل: اگر کوردها می‌گویند «مسئله وجود دارد»، پس واقعا وجود دارد

اوزگور اوزل پس از دیدار با اکرم اما‌م‌اوغلو، شهردار زندانی استانبول، درباره دیدار هیئت امرالی دم پارتی با اردوغان گفت: «اگر کوردها می‌گویند مسئله وجود دارد، پس واقعا وجود دارد و چاره‌یابی آن وظیفه همه ما است.»

اوزگور اوزل، رئیس کل حزب جمهوری خلق (ج‌ه‌پ)، در زندان مَرمره در سیلیوری با اکرم امام‌اوغلو، شهردار کلانشهر استانبول، ملاقات کرد.

اوزل پس از این دیدار ویژه در مقابل زندان سخنانی ایراد کرد. اوزل دیدار هیئت امرالی حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) با رجب طیب اردوغان، رئیس کل حزب عدالت و توسعه (آ‌ک‌پ) را مورد ارزیابی قرار داد.

اوزل اعلام کرد که موضع ج‌ه‌پ در قبال مسئله کورد بسیار واضح است و افزود: «اگر کوردها می‌گویند مسئله وجود دارد، پس واقعا وجود دارد و چاره‌یابی آن وظیفه همه ما است.»

اوزل تاکید کرد که برای چاره‌یابی این مسئله باید یک روند شفاف در مجلس پیشبرد داده شود و اظهار داشت که آنان برای مجلس اهمیت قائل هستند.

اوزگور اوزل افزود: «ما آماده‌ایم که از هر گامی که در مجلس برداشته شود حمایت کنیم، اما می‌خواهم اعلام کنم کسانی که کوردها و مسئله را نادیده می‌‌گیرند، جدی نیستند.»

اوزل خاطرنشان کرد که امام‌اوغلو به دلیل قصدش مبنی بر سپردن وظایفی به کوردها در مجلس شهرداری متهم و زندانی شده است و اینگونه به سخنان خود پایان داد: «ذهنیتی که کوردها را حتی شایسته حضور در مجالس شهرداری‌ها نیز نمی‌داند، نمی‌تواند این مسئله را حل کند.»