ک‌ب‌د‌ه برای افزایش مقاومت زنان فراخوان داد

شورای عمومی ک‌ب‌د‌ه به مناسبت ۸ مارس، روز جهانی زن، بیانیه‌ای صادر کرد و چنین فراخوانی داد: «برای صلح و برابری، مقاومت زنان علیه فاشیسم را با هم افزایش می‌دهیم.»

شورای عمومی جنبش انقلابی متحد زنان (ک‌ب‌د‌ه) به مناسبت ۸ مارس، روز جهانی زن، بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه اعلام شد که اراده زنان که در قرن بیستم، ۸ مارس و انقلاب را خلق کرد، در قرن بیست و یکم با نگرش «هر روز ۸ مارس است» مبارزه جنسیتی را تقویت کرده و با ادعای «انقلاب زنان» ادامه می‌دهد. در این بیانیه آمده است: «انقلاب زنان که در سال ۲۰۱۲ در روژاوا اعلام شد و مقاومتی که تا امروز ادامه دارد، در سطح منطقه‌ای فرصت‌های جدیدی برای انقلاب‌های زنان ایجاد می‌کند و در برابر تاریکی حاکمیت مردسالار و فاشیسم، نور و راهنما می‌شود. قیام زنان در ایران/روژهلات کوردستان بر این اساس راه خود را پیدا کرده و با امید پیش می‌رود. انقلاب هم در سطح منطقه‌ای و هم در سطح بین‌المللی ادامه دارد.

مبارزه ما برای آزادی زنان در ترکیه و کوردستان در شرایطی ۸ مارس را آغاز می‌کند که قیم‌ها در ۱۲ شهرداری منصوب شده‌اند، حملات اشغالگرانه جدید به روژاوا و مناطق حفاظتی مدیا انجام می‌شود، سیاست‌های نسل‌کشی کوردها عمیق‌تر می‌شود، کار بردگی به زنان کارگر تحمیل می‌شود، حقوق سلب می‌شود، فقر برای زنان کارگر مشروع تلقی می‌شود، شکنجه گرسنگی و فقر ادامه دارد و پیشگامان زن انقلابی و مقاومت‌گر به قتل می‌رسند.»

در ادامه این بیانیه تصریح شد که در چنین شرایطی، حفاظت از انقلاب زنان روژاوا در جبهه تشرین در برابر حملات دولت ترکیه و تبهکارانش، ۲ ماه است که مقاومتی تاریخی انجام می‌دهد و گفته شد: «روژاوا با مردم و مبارزان خود برای ساخت سوریه و خاورمیانه دموکراتیک هزینه‌های سنگینی می‌دهد و برای انقلاب ترکیه و کوردستان نیز منبع الهام است. در راس مقاومت در سد تشرین، یاد همه زنانی را که در حفاظت از انقلاب روژاوا به کاروان جاودانگان پیوستند را با احترام گرامی می‌داریم.»

شورای عمومی ک‌ب‌د‌ه همچنین اعلام کرد که جنبش آزادی زنان کورد در حال حاضر در کوردستان و ترکیه برای صلح شرافتمندانه و کسب دستاوردهای سیاسی مبارزه بزرگی را پیش می‌برد و خاطرنشان کرد که زمان آن رسیده است که با جنبش آزادی زنان کورد، مبارزه متحد قوی‌تری انجام شود.

در ادامه این بیانیه آمده است: «ایجاد شرایط زندگی و کار آزاد برای رفیق اوجالان که کمک‌های مهمی به مبارزه برای آزادی زنان کرده است، در برابر شوونیسم اجتماعی، فاشیسم و حاکمیت مردانه، برای برداشتن گام‌های عملی مبارزه برای آزادی سیاسی بسیار مهم است. برای خواهری-برادری مردم، برای حل دموکراتیک مسئله کورد، زمان حرف زدن نیست، زمان عمل است. از ۸ مارس تا نوروز، مبارزه متحد زنان باید در برابر شوونیسم اجتماعی، صدای قوی صلح و برابری باشد.»

بیانیه ک‌ب‌د‌ه با این فراخوان به پایان رسید:

«ما به عنوان ک‌ب‌د‌ه، از همه زنان می‌خواهیم که در ۸ مارس، برای آزادی و برابری، مبارزه زنان علیه فاشیسم را با هم افزایش دهیم. در برابر قتل زنان، در برابر خشونت جنسی، در برابر اشغالگری و جنگ، مقاومت زنان را گسترش دهیم. در برابر جنسیت‌گرایی، ملی‌گرایی، شوونیسم و حملات به وجود ما، خود را سازماندهی کنیم و بجنگیم. مبارزه ما مبارزه برای ساخت جهانی برابر و آزاد است. قرن بیست و یکم برای انقلاب زنان که با شور و شوق ادامه دارد، قرن پیروزی خواهد بود. مقاومت بزرگ خواهد شد، ما پیروز خواهیم شد.»