خالده ترک‌اوغلو: زنان می‌توانند جامعه را متحول سازند

خالده ترک‌اوغلو، سخنگوی مجلس زنان دم پارتی، در نشست زنان در مَلَتی اعلام کرد که مبارزات زنان ضامن امنیت جامعه دموکراتیک است و افزود: «نیروی اصلی که جامعه را دموکراتیک خواهد کرد، زنان هستند.»

مجلس زنان حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) با شعار «دیدار با زنان علوی در راستای ایجاد صلح و جامعه دموکراتیک» در ناحیه مرکزی ملتی قدیم در شهر ملتی نشستی با زنان برگزار کرد. خالده ترک‌اوغلو، سخنگوی مجلس زنان دم پارتی، یوکسَل موتلو، سخنگوی مشترک کمیسیون خلق‌ها و باورداشت‌های دم پارتی، و تعداد زیادی از زنان در این نشست حضور داشتند.

خالده ترک‌اوغلو در این نشست سخنرانی کرد و ضمن اشاره به تحول در روند جهانی و تاثیرات آن بر روی زندگی و مبارزات زنان، اعلام کرد که از دید آنان هر نوع نشستی با زنان علوی بسیار ارزشمند است و افزود: «زنان بیش از همه در طول جنگ هدف حمله قرار می‌گیرند، حقوق آنان نقض شده و حق حیات آنان سلب می‌شود. در روند چاره‌یابی نیز اجازه مشارکت آنان در روند‌های صلح و گفتگو داده نمی‌شود. ما می‌دانیم که دسترنج، هویت، زبان و باورداشت‌های ما در جنگ هدف حمله قرار می‌گیرد. اما تحت هر شرایطی می‌خواهیم در روند صلح و جامعه دموکراتیک جای گرفته و به عاملی فعال در این روند تبدیل شویم.»

«نیروی اصلی که جامعه را دموکراتیک می‌کند، زنان هستند»

خالده ترک‌اوغلو در ادامه سخنانش با اشاره به نشست‌های مختلفی که مجلس زنان دم پارتی برگزار کرده است، اعلام کرد که جامعه به یک تغییر دموکراتیک نیاز دارد و افزود: «مسئله ما از یک سو دموکراتیک شدن دولت و از سوی دیگر دموکراتیک شدن جامعه است. نیروی اصلی که جامعه را دموکراتیک خواهد کرد، زنان هستند. در واقع زنان می‌توانند جامعه را متحول سازند. به موازات تبدیل شدن زنان به عاملان فعال در عرصه سیاست، زبان سیاست نیز به نوعی متحول می‌شود. به موازات مشارکت زنان در مدیریت، ویژگی‌های سلسله‌مراتبی حکومت نیز تغییر می‌یابد. به همین دلیل ما فراخوان ۲۷ فوریه آقای اوجالان را به عنوان یک فرصت تلقی می‌کنیم. ما می‌خواهیم این فرصت را از منظر زنان ارزیابی کنیم. این امر صرفا به یک منطقه و مرکز محدود نیست.»

خالده ترک‌اوغلو اعلام کرد که آنان در صدد مشارکت دادن مبارزات زنان در محیط‌های مختلف در این روند هستند و درباره کارهایی که زنان می‌توانند انجام دهند گفتگو خواهند کرد.