ت‌ژک-اروپا: بهار آزادی را با امید و مقاومت بزرگ می‌کنیم

ت‌ژک-اروپا با بیان اینکه «زمان آن است که آتش قیام نوروز را با کارزار آزادی رهبری، شعله‌ورتر کنیم»، از همه، به‌ویژه زنان، خواست تا به میدان‌های نوروز بروند.

ت‌ژک-اروپا

پیام کتبی جنبش زنان کورد در اروپا (ت‌ژک-اروپا) به شرح زیر است:

«ما به استقبال نوروز ۲۰۲۵ با روحیه مبارزاتی عظیم می‌رویم. نوروز برای مردم ما نه تنها آمدن بهار، بلکه نماد مقاومت، آزادی و تولد دوباره است. این مقاومت که با پیشگامی زنان در حال رشد است، نشان‌دهنده مسیر روشن مبارزه ما علیه نظام مردسالار، استعمار و هرگونه ظلم و ستم است. شعار 'ژن، ژیان، آزادی' همچنان نیروی اساسی است که راهپیمایی آزادی مردم ما و روند ساخت جامعه دموکراتیک را شکل می‌دهد.

امسال مبارزه زنان را که در ۸ مارس، روز جهانی زن، اوج گرفت، با آتش آزادی نوروز متحد می‌کنیم. ما زنان با شور و شوق بهار، پلی از ۸ مارس به نوروز ایجاد می‌کنیم. بهار آزادی را با انقلاب زنان سبز می‌کنیم و با امید و مقاومت آن را بزرگ می‌کنیم.

امروز، گسترش کارزار برای تامین آزادی جسمانی رهبر آپو، وظیفه اساسی و اولویت همه ماست. سازماندهی مردم و زنان ما بر اساس پارادایم رهبر آپو، بر پایه زندگی دموکراتیک، برابر و آزاد، قوی‌ترین پاسخ ما به فاشیسم و استعمار است. بهار آزادی با انقلاب زنان در زندگی مردم ما ریشه خواهد دواند. بنابراین، زمان آن است که آتش قیام نوروز را با کارزار آزادی رهبری، قوی‌تر کنیم.

بر این اساس، ما به عنوان جنبش زنان کورد در اروپا، عید نوروز را به همه تبریک می‌گوییم. در این نوروز، از همه زنان، جوانان و مردم خود می‌خواهیم که به میدان‌های نوروز بروند، مبارزه برای آزادی را گسترش دهند، جامعه دموکراتیک را بسازند و برای آزادی رهبر آپو بسیج شوند.»