جنبش زنان کردستان که موفقیت چشمگیری در مبارزات سیاسی و نظامی و اجتماعی خود به دست آورده است این موفقیت را مدیون اوجالان میداند که در غالب ژنولوژی نظریات تازەای در مورد زنان و مسئلەی آنها ارائه داد. ژنولوژی اکنون به عنوان یک گرایش درسی در روژاوا تدریس میشود و فعالان کردستان در حال معرفی آن به جهان هستند.

به دنبال برقراری الگوی خودمدیریتی دمکراتیك در کانتونهای روژاوا طی چند سال گذشته تغییرات عمدەای در نظام آموزشی به وجود آمده و اکنون کتب حکومت بعث سوریه تدریس نمیشود.
امسال در شهر قامشلو، دانشکدەی ژنولوژی هم گشایش یافته که گرایشی جدید در باب زنان است.
ژنولوژی تعریف تازەای از زن و مسئلەی زنان ارائه میدهد و روایت تازەای از تاریخ دارد.
گروهی به نام کمیتەی همبستگی زنان کردستان در آرژانتین نیز در حال معرفی ژنولوژی به جنبشهای زنان است.
زیلان دیار عضو کمیته اروپای ژنولوژی یکی از سخنرانان مراسمی در همین رابطه در آرژانتین بود که در پانزدهم سپتامبر برگزار شد.
این کمیته میگوید رابطه با جنبش زنان در امریکای لاتین گامی به پیش است و ژنولوژی به بحث گذاشته شده.
کمیته همبستگی با زنان کردستان قصد دارد در شهرهای بوینسآیرس و کوردوبا نیز سمینارهایی در رابطه با ژنولوژی برگزار کند. جمعی از دانشگاهیان و فعالان فمنیست آرژانتینی برای همکاری در این کمپین آمادگی خود را اعلام کردەاند. زنانی از شیلی و اروگوئه نیز همینطور.
اولین سمینار در روساریو برگزار شده، شهری که چه گوارا مدتی در آن ساکن بود. در این مراسم در مورد دیالکتیک و پیکار زنان و رابطه آن با ژنولوژی گفتگو شد. نگاه منتقدانه ژنولوژی به مباحث اجتماعی و نحوەی مقابله با آن بخشی از سخنرانی بود.
زیلان دیار گفت خوشحال هستند در سرزمینی که مبارزاتش در خاطره کردها نقش بسته در کنار زنان آرژانتینی قرار دارند و تجارب خود را با آنها در میان میگذارند.
حاضرین در این نشست پس از پایان گفتگوها از منزلی که چه گوارا در آن سکونت داشت بازدید کردند تا به او در پنجاهمین سالگرد شهادت ادای احترام کنند. ملیکا یاشار نماینده جنبش کردها طی سخنانی در این محل گفت: "ما همه با داستانهای او بزرگ شدیم و اکنون در کوهستانهای کردستان، گریلاهایی با نام گوارا و ارنستو وجود دارند. چه گوارا برای هر انقلابی مایه افتخار است."