ضرورت حمایت از گریلا در برابر دولت ایران

یکی از زمینه‌هایی که به‌شدت نیاز به همکاری هست زمینه‌ی خبررسانی و رساندن اخبار وضعیت منطقه است که به‌دلیل بایکوت خبری کوردستان توسط مافیای رسانه‌ای دولتی محدود مانده است.

در طول سالها، کوردها در ایران با محرومیت، تبعیض و عدم دسترسی به حقوق اساسی مواجه بوده اند و این موضوع باعث ایجاد تمایلات قوی برای خودمختاری در بین آنها شده است. در پاسخ به سرکوب دولت، گروههای گریلا به منظور دفاع از حقوق و منافع مردم کورد شکل گرفتهاند.
حملات اخیر سپاه به نیروهای گریلا در کوردستان، تخلف عظیمی در حقوق بشر و معیارهای بینالمللی را نشان میدهد. این اقدامات متجاوزانه نه تنها نیروهای گریلا را مورد هدف قرار داده اند، بلکه به جان و مال غیرنظامیانی که در این منطقه زیست می کنند هم تعرض کرده اند. روشهای خشونت آمیز سپاه تا به امروز تنها منجر به تشدید تنشها و عمقبخشیدن شکاف میان جامعه ی کوردستان و ایران شده است.
مقاومت گریلا در کوردستان، بهطور مستقیم به سرکوب سیستمی که جامعه ی کوردستان را در برابر خود قرار داده، واکنش نشان میدهد. در حالی که برخی این نوع مقاومت را به عنوان راهحل آخر میبینند، مهم است بلایی که بر سر اپوزیسیون خشونت‌پرهیز آمده است را ببینند که نه مواضعش از طرف دولت ایران جدی گرفته می‌شود و نه مردم آنها را جدی می‌گیرند و در نهایت هم بازیچه‌ی دست قدرت‌های خارجی می‌شوند. نیروهای گریلا در کوردستان هدف خود را حفظ ارزش‌های جامعهی خود، حفظ هویت فرهنگی خود و بهدست آوردن حقوق و آزادیهای بنیادینی که سالهاست انکار شدهاند، قرار دادهاند و از آنجا که این بنیادی‌ترین حقوق بشر در ایران سرکوب می‌شوند در چارچوب دفاع مشروع برای ادامه‌ی مبارزه تا رسیدن به این هدف ملزم به گرفتن تدابیر برای حفظ موجودیت خود به خصوص در شرایط این‌چنینی هستند.
در حالی که در دفاع از مقاومت گریلا صحبت میکنیم، مهم است که نسبت به وظیفه انقلابی خودمان آگاه باشیم و با هر توان و امکانی که داریم از نیروهای گریلا حمایت کنیم. یکی از زمینه‌هایی که به‌شدت نیاز به فعالیت هست زمینه‌ی خبررسانی و سازماندهیست که به خاطر بایکوت خبری کوردستان از سمت مافیای رسانه‌ای محدود مانده است. در واقع یکی از دلایل نوشتن این مقاله هم همین امر بوده است؛ پس از رفقا می‌خواهیم به هر زبان و روشی که می‌توانند توجه سایر خلق‌های منطقه را به این موضوع جلب کنند و سعی در برگزاری آکسیون‌هایی در داخل  در محکومیت میلیتاریزه کردن کوردستان داشته باشند.
همچنین جامعه بینالمللی باید همبستگی خود را با کوردستان اعلام کرده و تجاوزات سپاه را محکوم کند که این امر بدون ارتباط گیری احزاب و فشار نهادهای مدنی در خارج از کشور اتفاق نمی افتد. دولتها، سازمانهای حقوق بشر و فعالان باید صدای خود را بالا ببرند و فشاری بر دولت ایران بیاورند تا اقدامات نظامی خود را متوقف کند.
سخن آخر:
مقاومت گریلا در کوردستان نمادی از مبارزه‌ی یک جامعه است که در برابر سیاستهای سرکوب دولت ایران به تنگ آمده است. با محکوم کردن تجاوزات سپاه، در دفاع از حقوق انسانی، خودمختاری و آزادی مردم کوردستان و سایر ایران بر می‌آییم. چرا که اگر امروز به سراغ کوردها رفته‌اند، فردا به سراغ ما خواهند آمد و اگر امروز کوردستان بایستد فردا دیگران هم شهامت ایستادن را پیدا خواهند کرد.