ریاست مشترک شورای اجرایی کنفدرالیسم جوامع کوردستان (کجک) به مناسبت سالگرد قتلعام پاریس بیانیهای مکتوب را منتشر کرد. کجک اعلام کرد، خلق کورد مبارزهی مهمی را علیه قتلعامهای پاریس انجام دادهاند و خاطر نشان کرد که به مبارزه ادامه خواهند داد. کجک درخواست کرد تا در راهپیمایی ۶ ژانویه که در پاریس برگزار میشود، شرکت نمایند و گفت: «خلق کورد و دوستانشان تا امروز مبارزه مهمی را علیه قتلعامهای پاریس انجام دادهاند و تاکید کردند که این مبارزه از این پس نیز ادامه خواهد داشت. این موضع خلق ما و دوستانشان بسیار معنادار و ارزشمند است. از این پس نیز باید مبارزهای قویتری انجام شود.»
کجک از دولت فرانسه خواست تا در ۱۱مین سالگرد این قتلعام، قتلعامهای صورت گرفته در پاریس را روشن نماید.
بیانیهی ریاست مشترک شورای اجرایی کنفدرالیسم جوامع کوردستان (کجک) به شرح زیر میباشد:
«۱۱ سال پیش، رفیق سارا و روژبین و روناهی را در ژانویهی ۲۰۱۳ در پاریس به شهادت رسیدند. سه زن انقلابی در پاریس طی حملهای وحشیانه ترور شدند. ما یکبار این قتلعام وحشیانه را شدیدا محکوم میکنیم، در شخصیت رفیق سارا و روژبین و روناهی یاد تمامی شهدای انقلاب و دمکراسی را با احترام و قدردانی گرامی میداریم و قول خود را تکرار میکنیم که وابسته و متکی بر یاد شهدا باشیم و مبارزاتمان را به پیروزی ختم نماییم.
قتلعام پاریس در ادامهی توطئهی بینالمللی و در چارچوب نسلکشی کوردها اتفاق افتاد. با این قتلعام خواستند تا در اروپا مبارزات آزادی پیش نرود و همراه خلقهای فرودست جهان و گروههای دمکراتیک انقلابی اروپا متحد نشود. از طرفی دیگر از طریق مورد هدف قرار دادن ۳ رفیق زن که پیشگام مبارزات بودند، ثابت شد این حمله علیه خطمشی آزادی زن صورت گرفته و هدف آنها ایجاد مانع برای خطمشی آزادی زن است. این نیز نشان میدهد قتلعام پاریس ادامهی ذهنیت نسلکش و ستمگر و خصمانهی زنان است.
همانگونه که قبلا اعلام کردیم، دولت ترکیه بدون حمایت دولتها و سازمانهای اطلاعاتی اروپایی نمیتواند به تنهایی چنین حملهای را در اروپا انجام دهد. اتفاقات پس از حمله و رویکرد کشورهای اروپایی به ویژه فرانسه این واقعیت را ثابت کرد. دولت فرانسه تلاشی برای تعمیق تحقیقات و روشن کردن این حوادث انجام نداد، اما عامل حادثه در زندان مرد و به طور واضح شواهد این حادثه از بین رفت. از طرفی دیگر، در حملهی دوم در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۲ در پاریس، رفیق اوین گویی و میهندوست عبدالرحمان قزل و میر پرور به شهادت رسیدند، این نیز ثابت کرد که دولت و سازمانهای استخباراتی و اطلاعاتی اروپا همکار دولت ترکیه هستند. اگر قتلعام ۹ ژانویه ۲۰۱۳ مشخص و آشکار میشد، قتلعام ۲۳ دسامبر ۲۰۲۲ اتفاق نمیافتاد. به این دلیل، مسئول قتلعامهای پاریس خود فرانسه میباشد. دولت فرانسه به دلیل روشن نکردن و مشخص نکردن این قتلعامها، متهم است. سایر کشورهای اروپایی نیز مسئول و متهم هستند. در ۱۱همین سالگرد اولین قتلعام پاریس، بار دیگر از دولت فرانسه میخواهیم تا تکلیف قتلعامها را مشخص و آشکار نماید.
از ویژگیهای مهم قتلعامهای پاریس این است که کوردها به تنهایی مورد هدف قرار نگرفتند. با این حملات علیه کوردها، کشورهای اروپایی نیز به بخشی از سیاستهای نسلکشی دولت ترکیه علیه کوردها تبدیل شدند، با این نیز دمکراسی و حقوق بشر و عدالت و قانون را مورد هدف قرار داده و ترور کردند. در شخصیت کوردهای مبارز در زمینهی آزادی و دمکراسی تمامی ارزشهای بشری مورد هدف قرار گرفته است. در این زمینه، تا زمانی که قتلعام پاریس روشن نشود، انسان نمیتواند از دمکراسی و حقوق بشر و عدالت و قانون صحبت نماید. در اروپا صیانت و حفاظت از این ارزشها با مخالفت با قتلعام پاریس و ایستادن و موضعگیری در کنار خلق کورد و مبارزه برای آشکار شدن این قتلعامها امکان پذیر است.
خلق کورد و دوستانشان تا امروز علیه قتلعامهای پاریس مبارزات مهمی را انجام دادهاند و این مبارزات تا کنون ادامه داشته است. این موضع خلق ما و دوستانشان بسیار معنادار و ارزشمند است. از این به بعد نیز باید مبارزهی مقتدرانهتری انجام شود. با این هدف از همگان میخواهیم در راهپیمایی ۶ ژانویه ۲۰۲۴ در پاریس شرکت کنند. خلق ما و دوستان ما باید مقتدرانه در راهپیمایی که فردا در پاریس برگزار میشود شرکت کنند و در برابر این قتلعامها اعتراضات دمکراتیک نشان دهند.»