تجمع‌ها در ۴ شهر برای کسانی که توسط دولت ترکیه به قتل رسیده‌اند

مبارزه برای عدالت برای کسانی که توسط دولت ترکیه در حین بازداشت به قتل رسیده‌اند، در آمد، الح، جولمرگ و ازمیر ادامه یافت.

بستگان ناپدیدشدگان

اعضای انجمن حقوق بشر (İHD) همراه با بستگان ناپدید‌شدگان در شهرهای آمد، الح و جولمرگ به جستجوی عدالت ادامه دادند.

این تجمع که هر هفته توسط شعبه انجمن حقوق بشر آمد و بستگان ناپدیدشدگان با شعار «مفقودین پیدا شوند و عاملان محاکمه شوند» برگزار می‌شود، در مقابل بنای یادبود حق حیات در پارک کوشویولو در منطقه رزان شهر آمد در هشتصد و بیست و دومین هفته خود ادامه یافت. در تجمع این هفته، ماجرای علی تَک‌داغ که در ۱۳ نوامبر ۱۹۹۴ در میدان شیخ سعید در منطقه سور آمد بازداشت و ناپدید شد، خوانده شد.

اَرجان ییلماز رئیس شعبه انجمن حقوق بشر آمد به غصب قیم واکنش نشان داد.

برادر علی تک‌داغ، عفت موتاش، گفت: «تا زمانی که بمیریم، دست‌بردار نخواهیم شد.»

داستان علی تکداغ را برفین اَلچی، عضو هیئت مدیره انجمن حقوق بشر خواند.

الح

در الح، بستگان ناپدید‌شدگان و اعضای انجمن حقوق بشر در هفته ۶۵۸ از تجمع‌شان، در مقابل ساختمان شعبه تجمع کردند. این هفته در مورد عاملان قتل داوود آلتون‌کایناک ۱۳ ساله و نَدیم آک‌یون ۱۶ ساله که در سال ۱۹۹۵ در بازداشت ناپدید شده بودند، سوال شد.

رشید چَتین‌کایا، مدیر شعبه انجمن حقوق بشر با خواندن این بیانیه یادآور شد که استخوان‌های داوود آلتون‌کایناک ۱۳ ساله و ندیم آک‌یون ۱۶ ساله که در بازداشت ناپدید شده بودند، ۲۱ سال بعد در مردین پیدا شد.

جولمرگ

انجمن حقوق بشر شعبه جولمرگ و بستگان ناپدیدشدگان در یکصد و چهل و هشتمین هفته تجمع خود در خیابان سانات در منطقه گَوَر گرد هم آمدند. در تجمع این هفته درخواست شد که عاملان قتل حمزه توتان که در  ۸ نوامبر ۱۹۸۵ بازداشت و به قتل رسید، محاکمه شوند.

پنار یلماز، عضو شعبه انجمن حقوق بشر جولمرگ، حمله بمبی به کتابفروشی امید در منطقه شَمزینان استان جولمرگ در ۹ نوامبر ۲۰۰۵ را یادآور شد و اظهار داشت که به مبارزه خود ادامه خواهند داد.

سپس اَرَن باسکین عضو انجمن حقوق بشر شعبه جولمرگ متن بیانیه‌ی مطبوعاتی را خواند.

ازمیر

شعبه انجمن حقوق بشر ازمیر تجمعی را با عنوان «گمشدگان پیدا شوند، عاملان محاکمه شوند» را که هر دو هفته یکبار برگزار می‌کند، در مقابل سومربانک قدیمی در منطقه کوناک برگزار کرد. در تجمعی که با حضور بسیاری از مردم برگزار شد، بنرهایی با مضمون «مفقودین وجدان هستند، از آنها دفاع کن» و «عاملان مشخص هستند، مفقودین کجا هستند» باز شد. در تجمع این هفته، سرنوشت حسین تورومان که در ۲۷ اکتبر ۱۹۹۱ توسط نیروهای دولتی ترکیه در استانبول بازداشت و بعد ناپدید شد، پرسیده شد.