مرکز مطبوعات و اطلاعرسانی یگانهای مدافع روژهلات کوردستان (یرک) در رابطه با حملات هوایی شب گذشته دولت اشغالگر ترکیه به منطقه آسوس بیانیهای منتشر کرد.
بیانیهی یرک به شرح زیر است:
«در چارچوب حملات دولت ترکیه به دستاوردهای مردم ما، بهویژه مبارزان، گریلاها و یگانهای مدافع آزادی کوردستان، دیروز ساعت ۲۳:۲۳ هواپیماهای جنگی دولت اشغالگر ترکیه دو بار کوهستان آسوس را بمباران کردند. اگرچه خسارتی به یگانهای مدافع روژهلات کوردستان وارد نشد، اما خسارات زیادی به طبیعت منطقه و مزارع و باغات شهروندان وارد کرده و موجب تشویش و ناراحتی ساکنان منطقه شده است.
این حملات در زمانی افزایش یافته است که مرحله صلحآمیز و دموکراتیک با ابتکار رهبر آپو و جنبش آزادی خلق کوردستان آغاز شده است. لذا، با توجه به مسئولیت خود در قبال شرایط موجود و انجام وظایف و مسئولیتهایی که بر دوش داریم، از مردم خود و افکار عمومی بینالمللی میخواهیم که این تخلف آشکار دولت ترکیه را مشاهده کرده و بر این اساس موضعگیری کنند.»