اتحادیه نیروهای دموکراتیک اروپا خواستار مشارکت در کنش‌های ۱۴ دسامبر شد

اتحادیه نیروهای دموکراتیک اروپا (ADGB)، اعلام کرد: «ما همگان را به شرکت در کنش‌های ۱۴ دسامبر که در بسیاری از نقاط اروپا انجام می‌شود و گسترش مبارزه بین‌المللی علیه جنگ، فاشیسم و تبعیض، فرا می‌خوانیم.»

اتحادیه نیروهای دموکراتیک اروپا (ADGB)، بیانیه‌ای کتبی صادر کرد. در این بیانیه می‌خوانیم: «با پشتیبانی نیروهای امپریالیست، مبارزه خلق کورد در راه آزادی و هویت خویش در تنگنا قرار می‌گیرد. دولت ترکیه که ۲۵ سال است عبدالله اوجالان را در انزوای تحمیلی محبوس نگه داشته است، برای پیشگیری از رسیدن خلق کورد به یک کیان سیاسی، به سیاست‌های تهاجمی خود در هر چهار بخش کوردستان ادامه می‌دهد. دولت ترکیه با آشوبی که در سوریه ایجاد کرده است و از طریق نیروهای جهادی در صدد نابودی روژاوا است، در باشور کوردستان نیز به حملات نظامی و نقض حقوق بشر علیه کوردها ادامه می‌دهد.»

در ادامه بیانیه آمده است: «مبارزه همبسته خلق‌ها، زنان، زحمتکشان و جوانان علیه جنگ، فاشیسم، نژادپرستی و مهاجرستیزی خلق شده توسط نظام کاپیتالیست-امپریالیست، اهمیتی حیاتی دارد. به عنوان اتحادیه نیروهای دموکراتیک اروپا، تمام نیروهای مترقی صلح‌طلب، برابری‌خواه و آزادی‌خواه را فرا می‌خوانیم که در کنش‌های ۱۴ دسامبر که در بسیاری از نقاط اروپا برگزار می‌شوند شرکت کرده و مبارزه بین‌‌المللی علیه جنگ، فاشیسم و تبعیض را گسترش دهند.»