کنفدراسیون کارگران ترکیه‌ای در اروپا‌: آزادی برای یوکسل کوچ

کنفدراسیون کارگران ترکیه‌ای در اروپا ‌(آتیک) بازداشت سیاستمدار، یوکسل کوچ را محکوم کرد و تمام نیروهای دمکراتیک را فراخواند که موضع‌گیری کرده و از یوکسل کوچ صیانت کنند.

کنفدراسیون کارگران ترکیه‌ای در اروپا ‌‌‌‌(آتیک) بازداشت سیاستمدار کورد، یوکسل کوچ که پس از حمله به خانه‌ها در شهر برمن بازداشت شد را طی بیانیه‌ای محکوم کرد.

این بیانیه به شرح زیر است‌:

‌«یوکسل کوچ مدت زمان طولانی است که به شیوه‌ای فعال در مبارزه دمکراتیک کوردها در اروپا جای گرفته است. در میان سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۳ ریاست مشترک ک‌ج‌د‌ک-اروپا بود، وی در ساعات صبح روز ۲۰ می با حمله به خانه‌اش دستگیر شد. پس از دستگیری، وی ۴ ساعت مورد بازرسی قرار گرفت و سپس با درخواست زندانی کردن، وی را به دادگاه کارلسروهه برده و بازداشت شد. دستگیری یوکسل کوچ بخشی از موضع دشمنی دولت آلمان در مقابل مبارزه دمکراتیک کوردها‌ می‌باشد.

یوکسل کوچ همیشه هدف گرفته می‌شد

یوکسل کوچ یک سیاستمدار کورد است و همیشه از سوی دولت ترکیه هدف گرفته می‌شد. در سال‌های گذشته برای به قتل رساندن وی، یک تیم از سوی میت فرستاده شده و این تیم در لحظه آخر لو رفته بود. وی بارها از راه مطبوعات و رسانه‌های مختلف هدف گرفته شده است. به همان شیوه، این امر با افکارعمومی به اشتراک گذاشته شد که دولت آلمان مدت‌زمان درازی است که علیه یوکسل کوچ یک پرونده قضایی تشکیل داده است. یوکسل کوچ یک کارگر است که در مبارزه سازماندهی کوردها در آلمان و سپس در مدیریت ک‌ج‌د‌ک-اروپا، سازماندهی مرکزی اروپا جای گرفت و به مثابه یک ریاست مشترک به کار خود ادامه داد.

وکیل وی به افکارعمومی اطلاع داد که در روز ۴ آوریل ۲۰۲۵، به بهانه اینکه وی کادر پ‌ک‌ک است،‌ مطابق ماده ۱۲۹ب قانون مجازات آلمان، دستور دستگیری و بازداشت وی صادر شده است. بازداشت یوکسل کوچ برای پیشرفت این مبارزه مانع نخواهد شد. ما به مثابه آتیک، دستگیری یوکسل کوچ که سال‌ها در مبارزه مشارکت کرده است را محکوم می‌کنیم و تمام نیروهای دمکراتیک منطقه‌ای و مهاجر را فرامی‌خوانیم که علیه این دستگیری، موضع‌گیری کرده و از وی صیانت کنند.»