تجمع و راهپیمایی گسترده خلق کورد در اروپا برای آزادی رهبر خلق کورد
رئیسمشترک جمعیت فرانسه-کوردستان(MRAP )؛ رینه لمینوت اعلام کرد که حل مسئله کورد با آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و خارجکردن حزب کارگران کوردستان-پکک از لیست ترور ممکن است.
رئیسمشترک جمعیت فرانسه-کوردستان(MRAP )؛ رینه لمینوت اعلام کرد که حل مسئله کورد با آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و خارجکردن حزب کارگران کوردستان-پکک از لیست ترور ممکن است.
کوردها و حامیانشان با شعار "آزادی برای عبدالله اوجالان، موقعیت مشخص برای کوردستان" نه تنها در شهر استراسبورگ فرانسه و دوسلدورف آلمان، بلکه در شماری از شهرهای دیگر فرانسه و آلمان تجمع و راهپیمایی برگزار کردند. کوردها و حامیانشان خواهان آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان شدند.
پاریس
با شعار "آزادی برای رهبر اوجالان" کوردها و حامیان آنان یکبار دیگر در پاریس پایتخت فرانسه خواهان آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان شدند.
این اقدام ساعت ۱۶:۰۰ در Paris Républiqueê آغاز شد. همچنین حزب کمونیست فرانسه، جمعیت فرانسه-کوردستان MRAP و نماینده برخی از سازمانهای فرانسوی در این فعالیت حضور داشتند. در این تجمع پلاکارد "آزادی برای عبدالله اوجالان" در دست گرفته شد و مکررا شعار سر داده شد.
اعلامیه مشترک شورای کورد دموکراتیک فرانسه و جنبش زنان کورد فرانسه در این راهپیمایی در میان مردم توزیع شد. راهپیمایی بهسمت میدان باستیل ادامه یافت و به انزوای تحمیلی بر رهبر خلق کورد اشاره گردید.
راهپیمایی در میدان باستیل به تجمع تبدیل شد. پس از یک دقیقه سکوت برای احترام به شهدای آزادی، رئیسمشترک جمعیت دموکراتیک کورد-فرانسه؛ خانه آکدوغان اظهار داشت: ۳۰ ماه است هیچ خبری از رهبر خلق کورد بهدست نیامده است. قوانین داخلی و جهانی نادیده گرفته میشوند و انزوای تحمیلی بر خلق کورد و رهبرش ادامه دارد. از همه دولتها و نهادهای بینالمللی خواستاریم تا علیه این شکنجه فاشیستی اردوغان موضع بگیرند.
رئیسمشترک جمعیت فرانسه-کوردستان(MRAP )؛ رینه لمینوت، رئیس هماهنگی دوستانه کوردها؛ پاسکال تور در این فعالیت حضور داشتند و گفتند: مغایر با همه موازین اخلاقی و قوانین جهانی، رهبر خلق کورد را در انزوای مطلق قرار دادهاند. حل مسئله کورد با آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و خارجکردن حزب کارگران کوردستان-پکک از لیست ترور ممکن است.
این فعالیت با شعار "زندهباد رهبر آپو" بهپایان رسید.
رن
کوردستانیان ساعت ۱۷:۰۰ در (Place du Colombier) فرانسه تجمع کردند. آنها یک دقیقه به نشانه احترام سکوت نمودند. سپس در رابطه با انزوا و آزادی فیزیکی عبدالله اوجالان رهبر خلق کورد بروشورهایی توزیع شد. حاضرین تاکید نمودند، تا زمانی که رهبر خلق کردف آزاد نشود، آنها میاددین را ترک نخواهند کرد.
هامبورگ
صدها کوردستانی و دوستانشان در شهر هامبورگ آلمان علیه سیاست انزوا راهپیمایی کردند. راهپیمایی با شعار "آزادی برای اوجالان، جایگاهی مناسب برای کوردستان" ساعت ۱۵:۳۰ در ایستگاه مرکزی شهر هامبورگ آغاز شد.
پس از یک دقیقه سکوت به نشانه احترام، نماینده سابق پارلمان دی لينکه مارتین دوزلر گفت: "میخواهیم فورا عبدالله اوجالان و رفقای زندانیش در امرالی فرصت صحبت کردن پیدا کنند. باید انزوا پایان یابد. همچنین از همه دستگاه های بینالمللی و کمیته منع شکنجه CPT درخواست مینماییم تا به وظیفه خود عمل کرده و انزدای تحمیلی را پایان دهند".
وی همچنین از دولت آلمان درخواست نمود تا از سیاستهای جنگطلبانه دولت ترکیه پشتیبانی نکند.
رئیس مشترک فد-دم صباحت ارگین گفت: "باید بسیار خوشحال باشیم که چنین رهبری در میان کوردها ظهور کرده است، اما ما در حد ضرورت از رهبری صیانت نمیکنیم".
سپس جمعیت به سمت روزنامه بیلد راهپیمایی کردند.
سپس کوردستانیان تصاویر رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و پلاکاردهایی با نوشته "آزادی برای اوجالان" را در دست گرفتند و به طور مداوم شعارهای "زنده باد رهبر آپو"، "بدون رهبری زندگی ممکن نیست"، "هزار سلام به امرالی"، "آزادی برای اوجالان، جایگاهی مناسب برای کوردستان" و" ژن ژیان آزادی" را تکرار کردند.
هانوفر
در شهر هانوفر آلمان با شعار" آزادی برای اوجالان، جایگاهی مناسب برای کوردستان" در ایستگاه قطار جورجیو پلاس راهپیمایی و تجمعی انجام شد.
غیر از کوردستانیان و دوستان آلمانیشان، (Women Defend Rojava) و کنفدراسیون کارگران ترکیه در اروپا در هانوفر در این راهپیمایی شرکت نمودند.
در این راهپیمایی تصاویر رهبر خلق عبدالله اوجالان به اهتزاز درآمد و به طور مداوم شعارهای "بدون رهبری زندگی ممکن نیست"، "آزادی برای عبدالله اوجالان" و "اردوغان فاشیست" تکرار میشد.
گراتس
کوردستانیان ساعت ۱۸:۰۰ در هاوپلاتز گراتس اتریش تجمع کردند و خواهان آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان شدند. در این تجمع حاضرین پلاکاردها و پرچمهای "آزادی برای عبدالله اوجالان" را در دست گرفتند و شعار"آزادی برای عبدالله اوجالان"را تکرار میکردند. همچنین بروشورهایی برای جلب توجه در رابطه با انزوای تحمیلی میان مردم پخش شد.