بازدید‌های دم پارتی از بسیاری از استان‌ها بمنظور تبریک عید فطر

حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) در دومین روز عید فطر، در بسیاری از استان‌ها مراسم تبریک عید برگزار کرد. اعضای حزب، شهروندان و نمایندگان جامعه مدنی در جشن‌های عید شرکت کردند.

تولای حاتم‌اوغوللاری، رئیس مشترک دم پارتی، در مراسم تبریک عید در آدانا، با تاکید بر عزم رهبر آپو در زمینه جامعه دموکراتیک، گفت که باید تلاش بیشتری برای صلح صورت گیرد.

تولای حاتم‌اوغوللاری با اشاره به اینکه فراخوان ۲۷ فوریه رهبر آپو، هدف حل مسالمت‌آمیز مسئله کورد را دنبال می‌کند، گفت: «آقای اوجالان گفتند که ما موظف به تامین صلح هستیم. با این حال، اقدامات مورد انتظار از سوی دولت در این راستا انجام نشد.»

تولای حاتم‌اوغوللاری اظهار داشت: «تغییر و تحول دموکراتیک اجتماعی، صلح را تضمین و دائمی می‌کند. این امر، علاوه بر تحول قانونی و حقوقی، مستلزم خودسازماندهی جامعه است.»

تولای حاتم‌اوغوللاری با بیان اینکه مبارزه دموکراسی در ترکیه به مرحله حساسی رسیده است، به اهمیت روحیه جوانان و جشن‌های نوروز اشاره کرد.

ازمیر

بورجوگل چوبوک، نماینده پارلمانی، در مراسم تبریک عید در سازمان استانی دم پارتی در ازمیر، گفت که زمانی که زندانیان بیمار و زندانیان سیاسی آزاد شوند، عید بزرگتری جشن گرفته خواهد شد. ابراهیم آکن نیز تاکید کرد که فراخوان رهبر آپو به مردم امید بخشیده و برای افزایش این امید، باید مبارزه تشدید شود.

وان

ویسی دیلَکچی، رئیس مشترک سازمان استانی دم پارتی در مراسم تبریک عید در شهر وان، بر اهمیت حمایت از فراخوان صلح رهبر آپو تاکید کرد. نسلی‌هان شَدال، رئیس مشترک شهرداری کلانشهر وان که قیم به جای او تعیین شده است، با یادآوری اینکه مردم اراده خود را در انتخابات ۳۱ مارس نشان دادند، گفت که ۴ آوریل روز مهمی برای مردم کورد است.