بیانیه پایانی سومین کنفرانس ملی جوانان کردستان

بیانیه پایانی سومین کنفرانس ملی جوانان کردستان

در سومین کنفرانس ملی جوانان کرد, پس از گفتگوهای گسترده در مورد هرچهار بخش کردستان و اتحاد کردها, تصمیمات مهمی اخذ شد. یکی از تصمیمات این کنفرانس مبارزه برای آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان است.

همچنین تصمیماتی اخذ شد مبنی بر برگزاری کنگره ملی کردها, حفظ دستاوردهای جنوب و غرب کردستان, ایجاد سیستم دانشگاه و تأسیس حکومت و پارلمان در غرب کردستان و مبارزه در راه این اهداف. همچنین تحت فشار قرار دادن احزاب سیاسی برای عملی شدن این تصمیمات. همچنین تصمیماتی در راستای مبارزه با حملات ایران علیه جوانان و زنان کرد, اخذ شد.

در سومین کنفرانس ملی جوانان کرد که در شهرستان رمیلان غرب کردستان ادامه یافت, در سومین روز و پس از گفتگوها و تبادل‌نظرهای گسترده در مورد بسیاری موضوعات مختلف, تصمیماتی مهم اخذ شدند. تصمیمات اخذ شده پس از سه روز بحث و گفتگو بصورت ذیل است:

1 ـ باید همه جوانان کرد نیروهای سیاسی کردستانی را تحت فشار قرار دهند تا کنگره ملی کردستان برگزار شود.

2 ـ بایستی دستاورهای اقلیم فدرالی جنوب کردستان و نیز غرب کردستان مورد محافظت قرار گرفته و از آن صاحبداری شود. همه نیروهای کردستانی بدون توسل به هرگونه سیاست حزبی, بایستی از غرب کردستان حمایت کنند. ما احزابی را که درراستای منافع قدرت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای فعالیت می‌کنند, محکوم می‌سازیم.

3 ـ کمیته تخصصی نظامی که نیروی ی.پ.گ در آن جای می‌گیرد و مرتبط به شورای عالی کرد است, بایستی فعال گردد.

4 ـ شورای عالی کرد, اراده سیاسی خلق‌های غرب کردستان است. بایستی هرچهار بخش کردستان از آن حمایت کرده و آن را مشروع بدانند. بایستی هردو شورای موجود در غرب کردستان در راستای هرچه فعالتر شدن «شورای عالی کرد» نقش خود را ایفا کنند. همانوطر که شورای عالی کرد تأیید کرده نیروی ی.پ.گ هم وابسته به کمیته تخصصی است و نیروی مشروع دفاع از خلق‌های غرب کردستان و مناطق سوریه است که کردها در آن ساکن هستند.

5 ـ بایستی با حمایت همه نیروهای کردستانی سیستم دانشگاه در غرب کردستان ایجاد گردد. همچنین برای پیشبرد آموزش زبان کردی, بنیان‌های موجود نیرومندتر گردانده شود.

6 ـ ما از همه جوانانی که بخاطر مسایل اقتصادی, امنیتی و غیره پناهنده شده‌‌اند , می خواهیم که بازگردند و در انقلاب سهیم شوند.

7 ـ از همه نهادها و سازمان‌های کردها می‌خواهیم که برای فروپاشی رژیم بعث سوری از طریق رسانه‌ها و اقتصادی فشار‌هایی وارد آورند و فعالانه مبارزه کنند.

8 ـ فراخوان ما این است که با سهیم‌شدن همه نیروهای سیاسی غرب کردستان, هرچه زودتر تحت لوای پرچمی واحد حکومت و پارلمان تشکیل شود.

9 ـ ما همچو جوانان کردستان  موجودیت نیروهای مسلحی را که عضو کمیته تخصصی نظامی وابسته به شورای عالی کرد نیستند, مشروع نمی‌دانیم. چراکه چنین تلاش‌هایی و مواضعی خصمانه و بر ضد منافع خلق‌کرد است.

10 ـ ما آن نیروی‌ سیاسی کردها را که خاک و سرزمین غرب کردستان را به دشمن می‌فروشند را محکوم می‌کنیم و چنین امری را خط قرمز خود اعلام می‌کنیم.

11 ـ انقلاب 19 ژولای غرب کردستان از جمله ارزش‌های خلق‌کرد است. بایستی دستاوردهای این انقلاب از سوی همه جوانان کردستان مورد محافظت قرار گیرد.

12 ـ ما همچو جوانان کردستان دخالت قدرت‌های خارجی در غرب کردستان را به هرنحوی که باشد, اشغال کردستان می‌دانیم و علیه آن مبارزه می‌کنیم.

13 ـ ما جوانان کردستان در راستای آزادی یکی از رهبران , جناب عبدالله اوجالان و همه زندانیان مبارزه می‌کنیم و این را یک وظیفه اخلاقی می‌دانیم. ما همچو جوانان کرد از مرحله صلحی که جناب عبدالله اوجالان آغاز کرده, حمایت می‌کنیم.

14 ـ بایستی همه احزاب سیاسی از نیرو و انرژی جوانان بهره گیرند و لازم است جوانان هم نقش پیشاهنگی در احزاب را برعهده گیرند و بنیان موجودیت خویش را نیرومند سازند.

15 ـ ما همچو جوانان کرد, هرگونه جهت‌دهی جوانان کرد تحت نام دین, مذهب و ایدئولوژی بیگانهه را محکوم می سازیم.

16 ـ در مرحله‌ای بسیار حساس قرار گرفته‌ایم, بایستی جوانان کرد در این مرحله نقش پیشاهنگی خود را بخوبی ایفا کنند.

17 ـ ما جوانان کرد, هوشیار و آگاه ساختن جوانان برای مبارزه و مقابله با سیاست‌های رژیم اسلامی ایران را یک رسالت می‌دانیم. ما علیه سیاست‌های قتل‌عام, اعدام و بیگانه‌سازی جوانان شق کردستان به لحاظ فرهنگی, سیاسی و غیره و برای دموکراتیزه کردن مبارزه و مقاومت می‌کنیم.

18 ـ ما همچو جوانان کرد برای ایجاد کردستانی دموکراتیک, علیه ذهنیت پیران‌سالاری (ژرنوتوکراسی) و پدرسالاری مبارزه می‌کنیم.

19 ـ بایستی ما بعنوان جوانان کرد در راستای پذیرش قانون اساسی‌ای دموکراتیک و پارلمانی از طریق رفراندوم در جنوب کردستان, تلاش و فعالیت کنیم.

20 ـ ما همچو جوانان کرد علیه سیستم مدرنیته سرمایه‌‌داری مبارزه و برای ترویج فرهنگ کرددوستی, جامعه‌ای اخلاقی و سیاسی کار و فعالیت می‌کنیم و مدرنیته دموکراتیک را پیشبرد می‌دهیم.

21 ـ نباید به هیچ‌وجه جنگ داخلی تکرار گردد, همه نیروها جنگ برادرکشی را محکوم سازند و با آن مخالفت کنند.

22 ـ پیشبرد مبارزه علیه «قتل‌عام زنان جوان, سنگسار, اعدام, فحوش, زن‌به‌زن, چند همسری, ازدواج در نوجوانی و سیغه در ایران» که ضدیت با همه زنان است, و مبارزه در راستای آزادی زنان.

23 ـ ما همچو جوانان کرد, قتل‌عام پاریس را محکوم می‌سازیم. هر سه رفیق زن «سکینه جانسز, فیدان دوغان و لیلا شایله‌مز» و همچنین زنان مبارز کرد از قبیل لیلا قاسم را پیشاهنگ زنان می‌دانیم. تازمانیکه جوانب قتل‌عام پاریس آشکار شود, ما دولت فرانسه را مسئول آن می‌دانیم.

24 ـ فراخوان ما از همه نیروهای بین‌المللی این است که قتل‌عام حلبجه و انفال را بعنوان «روز قتل‌عام» در جهان به رسمیت بشناسند و روز 16 مارس هم بعنوان «روز جهانی ژینوساید» به رسمیت شناخته و اعلام شود.

25 ـ ما همچو جوانان کرد برای اینکه مناطق جداشده از جنوب کردستان به کردستان علاوه شود و ماده 140 قانون اساسی عراق عملی گردد, مبارزه می‌کنیم.

26 ـ ما همچو جوانان کرد غیر از کنفرانس حاضر, برگزاری هرگونه کنفرانسی تحت عنوان سومین کنفرانس ملی جوانان کرد را به هیچ‌وجه مشروع نمی‌دانیم و چنان تلاش‌هایی را محکوم می‌سازیم.

27 ـ ما هر نوع حمله‌ای از قبیل حمله علیه «شنگال» در 15 ژولای 2007 و حمله علیه اقلیت‌های ایزدیان, علویان و آسوری‌ها را محکوم می‌سازیم.

28 ـ اگر چنانچه در عرض یک سال کنفدراسیون جوانان تشکیل نشود, تصمیم کنفرانس این است که چهارمین کنفرانس ملی جوانان کرد در شهرستان رانیه برگزار گردد.