دکتر کورادی: عبدالله اوجالان سهم بزرگی در مبارزه برای آزادی داشته است
دکتر لورا ماریا کورادی از دانشگاه کالابریای ایتالیا اظهار داشت که رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان با تحلیل خود از دولت و پدرسالاری سهم بزرگی در مبارزات آزادی در جهان داشته است.
دکتر لورا ماریا کورادی از دانشگاه کالابریای ایتالیا اظهار داشت که رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان با تحلیل خود از دولت و پدرسالاری سهم بزرگی در مبارزات آزادی در جهان داشته است.
از دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه کالابریا در ایتالیا، دکتر لورا ماریا کورادی اظهار داشت که سیاست انزوای دولت ترکیه نشانه ترس این دولت از نماد راه آزادی است.
دکتر کورادی در گفتگو با خبرگزاری فرات گفت: که انزوای رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان اقدامی ظالمانه است، این امر توسط سازمانهای بینالمللی، گروههای مدافع حقوق بشر و برخی از دولتها تایید شده است. د.کورادی یادآور شد که بیش از ۳۰ ماه است وکیل و خانواده امکان ملاقات با وی را ندارند، هیچ اطلاعی از وضعیت وی وجود ندارد و به نگرانیهای مربوط به وضعیت سلامت اوجالان اشاره کرد.
نشانه ترس دولت ترکیه است
دکتر کورادی خاطرنشان کرد که حکومت ترکیه اینگونه حقوق بشر را زیر پا میگذارد و از قدرت خود به نحو بدی استفاده میکند و به گفته وی، این نیز نشان میدهد که این کشور تا چه اندازه از نماد راه آزادی هراس دارد. نامبرده چنین ادامه داد: ۸ اکتبر ۲۵مین سالگرد آمدن عبدالله اوجالان به ایتالیا با وعده پناهندگی سیاسی بود، او به کشور من آمد. همراه با دینو فریسولو و سایر ایتالیاییها آمد. دولت به وعده خود عمل نکرد. سپس او را به کنیا بردند و از آنجا به ترکیه ربودند. پس از دستگیری غیرقانونی، به او پناهندگی سیاسی دادند.
وضعیت وی بدتر از شرایط و اوضاع گرامشی است
پرفسور کورادی اعلام کرد، عبدالله اوجالان با وجود تمامی ستمی که در سیستم انزوای امرالی با آن مواجه میشود، سیستم تمدن مرکزی را تفسیر کرد. کورادی خاطرنشان کرد که شرایط در امرالی سخت تر از زندانی شدن گرامشی کمونیست ایتالیایی است. پرفسور لاورا ماریا کواردی این را نیز گفت: جامعهی بینالمللی که از خواست خلق کورد برای آزادی حمایت میکند، در مورد آنچه که در سالهای اخیر بر عبدالله اوجالان رخ داده است، آگاهی بالایی دارد. این نیز مشخص است که ۲۰ سال است خواست و استقبال از نوشتههای وی وجود دارد و همچنین افکار آزادی وی صدها هزار نفر را تحت تأثیر قرار داده است. به نظر من این را نباید فراموش کرد. بسیاری از کتابهایی که عبدالله اوجالان در ابتدای دوران زندان آن را نوشته است، از جمله جامعه شناسی (سوسولوژی) آزادی، به چندین زبان چاپ شده است و این بسیار مهم است. حتی گاهی از نگه داشتن خودکار در اتاقش نیز منع میشد. با وجود این نیز توانست تحلیل سطح بالایی از سرمایهداری و دولت و مردسالاری ارائه دهد و نقش و جایگاه مهمی در مبارزات آزادیبخش بسیاری از انسانها در سراسر جهان ایفا نماید. در کتابش از جیکجیک و چهچهی و آواز یک پرنده در قفس سخن میگوید که بسیار تأثیرگذار است، زیرا میگوید جیکجیک و چهچهی یک پرنده در قفس پیامآور آزادی است، خواستار آزادی است. کتابهای وی نیز آواز و جیکجیک و چهچهی پرندهی درون قفس است.»