اعدام 4 نفر در تهران, خرم‌آباد و زاهدان به جرم‌های مختلف

اعدام 4 نفر در تهران, خرم‌آباد و زاهدان به جرم‌های مختلف

دادستانی تهران  اعلام کرده است دو نفر به اتهام جاسوسی برای «سرويس های اطلاعاتی بيگانه» بامداد روز يکشنبه ۲۹ ارديبهشت اعدام شده اند. صبح روز شنبه، بیست و هشتم اردی‌بهشت ماه، یک تن در زندان خرم آباد به دار آویخته شد. یک زندانی متهم به قتل هم سحرگاه دیروز، دوشنبه، بیست و هشتم اردی‌بهشت ماه در محوطه‌ی زندان مرکزی زاهدان اعدام شده است.

دادستانی تهرانی نام اين دو متهم را «محمد حيدری» و «کورش احمدی» اعلام کرده است.

دادستانی تهران می‌گويد، محمد حيدری «اطلاعاتی در زمينه مسايل مختلف امنيتی و اسرار کشور را تهيه و در ملاقات‌های مکرر خود با عوامل موساد در خارج از کشور، در اختيار آنان قرار داده بود و در اين زمينه مبالغی نيز به عنوان دستمزد دريافت کرده بود.»

این نهاد در خصوص اتهامات کورش احمدی اعلام کرده است که او «ضمن ارتباط‌گيری با عوامل سازمان اطلاعات مرکزی آمريکا (سيا) اطلاعات کشور در زمينه‌های مختلف را جمع‌آوری و در اختيار آنان قرار داده بود.»

دادستانی تهران در ادامه اعلام کرده است: «در پی تکميل تحقيقات، پرونده اتهامی نام‌بردگان با صدور کيفرخواست به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال و دادگاه پس از تشکيل جلسه با حضور نماينده دادستان و وکلای مدافع متهمان، اتهام آنان را در حد محارب تشخيص و نام‌بردگان را به اعدام محکوم کرد. احکام صادره از سوی ديوان عالی کشور نيز مورد تاييد قرار گرفته بود.»

دادستانی تهران جزييات بيشتری از پرونده متهمان و همچنين چگونگی بازداشت آنها ارائه نکرده است.

مقامات قضايی ايران پيشتر از بازداشت شماری از جاسوس‌های آمريکا و اسرائيل در ارتباط با ترور دانشمندان هسته‌ای خبر داده بود و مشخص نیست که آیا این دو نیز با چنین پرونده‌هایی مرتبط بوده‌اند یا نه.

دادستان تهران ۲۷ اسفندماه سال گذشته از  محاکمه ۱۸ تن از  «متهمان پرونده ترور دانشمندان هسته‌ای» در سال آينده خبر داده بود. وی گفته بود که اين افراد با سرويس‌های جاسوسی آمريکا و اسرائيل همکاری داشتند.

یک شهروند در زندان خرم‌آباد اعدام شد

صبح روز شنبه، بیست و هشتم اردی‌بهشت ماه، یک تن در زندان خرم آباد به دار آویخته شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر و بنا بر گفته‌ی فرمانده‌ی انتظامی لرستان صبح شنبه، حکم اعدام یک نفر به اتهام قاچاق مواد مخدر صنعتی با حضور قاضی پرونده در محوطه‌ی زندان خرم‌آباد به اجرا درآمده است.

بر اساس این گزارش این شهروند، به جرم حمل و نگهداری ۷۶۸ گرم کراک سال ۱۳۸۸در شهرستان سراب دوره چگنی دستگیر شده بود و از سوی دادگستری خرم آباد به اعدام محکوم شد.

اجرای حکم اعدام یک زندانی متهم به قتل در زاهدان

یک زندانی متهم به قتل سحرگاه دیروز، دوشنبه، بیست و هشتم اردی‌بهشت ماه در محوطه‌ی زندان مرکزی زاهدان اعدام شده است.

بنا به گزارش مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، "الله نظر شیبک" زندانی محبوس در زندان مرکزی زاهدان که قریب به سه سال را در این زندان محبوس بود، صبح روز دوشنبه اعدام شد.

گفتنی‌ست که در حالی حکم این زندانی به اجرا درآمده است که طی دو روز گذشته با قطع تلفن های زندان در سلول انفرادی بسر می‌برد.