دمیرتاش: کردستان ستاره درخشان خاورمیانه است
دمیرتاش: کردستان ستاره درخشان خاورمیانه است
دمیرتاش: کردستان ستاره درخشان خاورمیانه است
«صلاحالدین دمیرتاش» از روسای مشترک «حزب صلح ودموکراسی» در نشستی با عنوان «زن آزاد و رهایی دموکراتیک» خاطرنشان ساخت که اتحاد ملی کردها ضامن پایداری مرحله صلح خواهد بود. دمیرتاش افزود:«کردستان, حقیقت سده بیستویکم و ستاره درخشان خاورمیانه است».
«آکادمی سیاست» حزب صلح و دموکراسی در مرکز «فرهنگی هنری جگرخون» نشستی با عنوان «زن آزاد و رهایی دموکراتیک» برگزار کرد و صلاحالدین دمیرتاش, شماری از پارلمانتاران و مسئولین این حزب همراه با نمایندگان سازمانهای مدنی میادر و مادران صلح در آن حضور یافتند.
صلاحالدین دمیرتاش از روسای مشترک حزب صلح و دموکراسی, ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ماه می در کردستان, خاطرنشان ساخت که مبارزات آن شهدا روشنگر راه کردها میباشد. وی تأکید کرد که برای مشارکت در مرحله چارهیابی دموکراتیک باید همگان بخوبی تاریخ کرد و کردستان را بدانند. وی گفت که کردستان صدها سال است توسط اشغالگران اداره میشود. وی افزود:«ترک, عرب و فارس در هر چهار بخش کردستان کردها را صاحب حقیقی این آب و خاک ندانستهاند».
دمیرتاش گفت اگر چنانچه خلقکرد را شهروند حقیقی بدانند, آنگاه مسئلهای به نام مسئلهکرد باقی نخواهند ماند. وی افزود:«اما سوریهع ایران, عراق و ترکیه کردها را سرکوب میکنند. تلاش میکنند کردها از حقیقت و هویت خود دور سازند و اگر هم توانستند به حذف فیزیکی آن هم دست زنند».
دمیرتاش یادآور شد که بخاطر این سیاستها, خلقکرد مدام به قیام و سرهلدان دست زده و افزود:«جناب اوجالان با فراخوان خود در شهر آمد, اثبات و اعلام کرد که ما با توسل به نیروی ذاتی خود مسئله کرد را چارهیابی میکنیم. این امر بسیار مهم است. اگر برخی قدرتها همانند قرون گذشته از بیرون آمده و برما حکم برانند, هیچگاه به اهدافمان نخواهیم رسید».
دمیرتاش گفت که صدها سال است که خلقکرد در میهن خود خویش را مدیریت نکرده, واین سخنان اوجالان را یادآور شد:«جنگ امری عادی نیست, امری فوقالعاده است. جنگ و برداشتن سلاح امری عادی نیست. آنکه موجب شد که ما سلاح بدست گیریم سیاستهای قدرتطلبانه ستمکاران بود. هماکنون هم میخواهیم وارد مرحلهای عادی شویم. بدون جنگ, آشوب و ناامنی. ما میخواهیم مسایل خود را از طرق عادی چارهیابی کنیم».
دمیرتاش همچنین خروج نیروهای گریلای ه.پ.گ برای پیشبرد چارهیابی دموکراتیک را شانس و فرصتی بزرگ عنوان کرد و افزود:«کردها بیش از دیگران از مرحله صلح صاحبداری میکنند. نباید مسئله خروج گریلاها را امری تاکتیکی تلقی کرد, یک امر استراتژیک است. جناب اوجالان آن را امری تاکتیکی نه, بلکه امری استراتژیک نامیده است. بایستی هم دولت ترکیه, هم افکار عمومی و تمامی جامعه در معنادارتر ساختن آن تلاش کنند».