دیدار عثمان بایدمیر با هیرو ابراهیم در سلیمانی
دیدار عثمان بایدمیر با هیرو ابراهیم در سلیمانی
دیدار عثمان بایدمیر با هیرو ابراهیم در سلیمانی
زوز گذشته «عثمان بایدمیر» شهردار شهر «آمد» شمال کردستان در رأس هیأتی به شهر سلیمانی رسید و از سوی «هیرو ابراهیم احمد» عضو دفتر سیاسی ی.ن.ک مورد استقبال قرار گرفت و دیداری انجام دادند. بایدمیر در این دیدار وضعیت تندرستی جلال طالبانی را جویا شد و همراه با اکثر مسئولین نهاد مطبوعاتی سیلمانی به صرف ناهار دعوت شد.
این سفر بایدمیر پس از چهار سال ممنوعالخروج بودن از سوی دادگاه عالی دولت ترکیه, صورت گرفت.
عثمان بایدمیر شهردار شهر بزرگ «آمد» شمال کردستان, گفت:«بسیار خوشحالم که پس از چهار سال ممنوعالخروج بودن, به جنوب کردستان سفر کردم و هدف من هم این بود که نخستین سفرم را به جنوب کردستان انجام دهم». وی افزود:«هدف از این سفر هم استحکام روابط میان شهرداری آمد با هولیر و سلیمانی و غیره و همچنین جویاشدن حال جناب جلال طالبانی و دیدار با هیروخان است».
وی همچنین از اینکه کردهای جنوب کردستان هم درقبال مرحله صلح در شمال کردستان حساس میباشند, ابراز خوشحالی کرد و در مورد کمپین جمعآوری امضا برای «آزادی اوجالان» هم گفت:«راهاندازی کمپین جمعآوری امضا در جنوب کردستان بسیار مایه خوشحالی است و برقراری صلح به نفع همه طرفها است و ما همیشه آشتیخواه هستیم».