فراخوان «انسیاتیو خلق‌کرد» برای راهپیمایی بسوی مرز غرب کردستان

فراخوان «انسیاتیو خلق‌کرد» برای راهپیمایی بسوی مرز غرب کردستان

«نهاد انسیاتیو خلق‌کرد» طی صدور بیانیه‌ای از خلق کرد خواست که در 34امین سالروز تأسیس «حزب کارگران کردستان, پ.ک.ک» دست به قیام سراسری بزنند. انسیاتیو خلق اعلام کرد که برای حمایت از مقاومت خلق‌کرد در غرب کردستان, کردها از شهرهای ماردین, دیلوک و اورفا به منطقه مرزی با غرب کردستان خواهند رفت.

در بیانیه مذکور آمده که در 27 نوامبر در تمامی‌شهرهای کردستان و متروپولهای ترکیه راهپیمایی‌هایی برگزار می‌شود و می‌افزاید که از شهرهای دیلوک, ماردین و اروفا هم شهروندان به طرف مرز با غرب کردستان حرکت خواهند کرد.

در ادامه بیانیه تأکید شده:«در مرحله‌ای مهم و تاریخی از 34امین سالگرد تأسیس حزب کارگران کردستان استقبال می‌کنیم. حزبمان علیه همه سیاست‌ها قتل‌عام گر و فاشیستی دولت ترکیه در مقاومت بسر می‌برد و حقیقت یک جامعه آزاد را که خود آن را آفریده, برای همگان به اثبات می‌رساند. اگر رهبر آپو و جنبش پ.ک.ک نمی‌بود, شاید خلق‌کرد موجودیت و میهن خویش را فراموش و همه ارزش‌هایش را از کف می‌داد. اما رهبر آپو با تعالی شخص خود, مبارزات ملی را ارتقاء بخشید و مقاومت آزادیخواهانه را از آن خلق‌کرد ساخت. امروزه ما همه‌چیزمان را مدیون رهبر آپو و شهدایی هستیم که جانشان را فدا کردند».

در بیانیه انسیاتیو خلق آمده:«پ.ک.ک تضمین‌کننده موجودیت و دفاع از خلق‌کرد و آزادی آن است. همچنین می‌افزاید که 27 نوامبر روز مطالبه آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان و خلق‌کرد است.

در خاتمه این بیانیه ضمن اشاره به مقاومت خلق‌کرد در غرب کردستان, می‌گوید:«هیچ قدرتی نمی‌تواند از آزادی هرچهار بخش کردستان جلوگیری کند . مسلما خلق‌کرد مرزهای ساختگی را خواهند زدود و با موضعی عظیم دست به قیام خواهند زد. علیه مزدوران خط مقاومت‌گری را ترویج خواهند داد. باید در کردستان و شهرهای ترکیه همه میادین به میدان قیام مبدل شده. ما با ادای دینمان به خلق کرد در سرکانی, همه میادین را با آتش انقلاب روشن خواهیم ساخت».