فیلارک: من برای آزادی اوجالان دعا می‌کنم

فیلارک: من برای آزادی اوجالان دعا می‌کنم

«پاتریک فیلارک» اسقف کلیسای ارتدوکس در کشور اوکراین در شهر کیف شب گذشته با مسئولین «مرکز فرهنگی کردها» دیدار انجام داد.

در شهر «کیف» اوکراین, 8 ژانویه که روز میلاد حضرت عیسی می‌باشد, «پاتریک فیلارک» اسقف کلیسای ارتدوکسی مراسم مهمانی برگزار کرد. فیلارک مسئولین مرکز فرهنگی کردها در اوکراین را به این مهمانی دعوت کرد.

در این مراسم مهمانی فیلارک, گئورگی گاسانف رئیس مرکز فرهنگی کردهای کیف را به حضور پذیرفت. گاسانف در این مراسم ویژه سخنانی درخصوص مبارزات کردها در هرچهار بخش کردستان ابراز داشت. وی گفت:«امروزه در هر چهار بخش کردستان کردها برای احقاق حقوق دموکراتیک خود مبارزاتی باشکوه انجام می‌دهند. رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان 14 سال است در جزیره امرالی در یک سلول انفرادی بسر می برد و با انزوایی شدید روبرو اشت. ارتباط ایشان با جهان خارج قطع شده. طبیعی‌ترین حقوق انسانی وی یعنی دیدار با خانواده و وکلایش هم ممنوع می‌شود. علی رغم این همه ظلم و ستم, بازهم خلق‌کرد خواستار صلح و آزادی است. کردها خواستار حل دموکراتیک مسئله کرد هستند.».

پس از گاسانف «پاتریک فیلارک» رهبر دینی گفت امیدوار است که مبارزات صلح‌جویانه کردها به اهداف خود برسد . وی افزود:«کردها هم همانند دیگر ملت‌های جهان دارای حقوق دموکراتیک و انسانی هستند. امیدوارم که مبارزات برحق کردها به صلح و برابری به نتیجه برسد. ملت‌ اوکراین هم مدتی آلامی مشابه را متحمل شدند. لذا من ملت‌کرد را بخوبی درک می‌کنم. من برای آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان و خلق‌کرد دوعا خواهم کرد.»