به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 23 ژوئیه که در سال 2011 طی نبرد میان گریلاهای پژاک و نیروهای رژیم ایران به شهادت رسیده بودند, در مناطق دفاعی مدیا گردهمایی برگزار شد.
به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 23 ژوئیه که در سال 2011 طی نبرد میان گریلاهای پژاک و نیروهای رژیم ایران به شهادت رسیده بودند, در مناطق دفاعی مدیا گردهمایی برگزار شد. این گردهمایی با شرکت شماری از گریلاهای زن شرق کردستان و فرماندهان «نیروهای زنان شرق کردستان HJRK شروع گردید. شرکتکنندگان در این گردهمایی , نخست بر سر مزار جانباختگان رفتند و پس از یک دقیقه سکوت به احترام شهدای کردستان و راه آزادی, «برفین نورحق» عضو مجلس پژاک و یکی از فرماندهان HJRK در جمع حاضرین سخنانی ایراد کرد.
نورحق ضمن اشاره به جنگ تحمیلی سال 2011 از جانب رژیم ایران, گفت:«رژیم ایران همزمان برای ضربه زدن به دستاوردهای خلقمان در جنوب کردستان و نابودی جنبش آزادیخواهی آن, به شیوهای ناجوانمردانه به مناطق دفاعی مدیا و کوهستان قندیل حملهور شدند. علیرغم شدت حملات رژیم که با تمام توان خود حمله کرد, گریلاهای ما توانستند با توانمندی و ارادهای راسخ پاسخی دندانشکن به دشمن بدهند و ضربهای مهلک به صفوف دشمن وارد سازند».
این فرمانده HJRK همچنین به عملیات نیروهای گریلا در 23 ژوئیه سال 2011 اشاره کرد که در آن, نیروهای گریلا با روحی فداییگری به یک پایگاه نظامی رژیم واقع در میان سردشت و مهاباد, حمله کرده بودند و گفت:«نیروهای گریلا با این عملیات فدایی خود, گذشته از نابودساختن پایگاه و کشتن چندین تن از نیروهای پاسدار, دشمن را دچار ترس و واهمه کردند».
وی همچنین گفت:«سال گذشته با وقوع جنگ قندیل, در نتیجه یک عملیات فدایی که در 23 ژوئیه در منطقه میان سردشت ـ مهاباد صورت گرفت, شهید ساریا بعنوان یک فرمانده توانا همراه با سه تن از رفقای خود قهرمانانه به شهادت رسیدند. ما همچو «نیروهای زنان شرق کردستان» به خطمشی این رفقا پایبند میمانیم و سوگند یاد میکنیم که جهت آزادی خلقمان به راهشان ادامه دهیم».
نورحق همچنین در ادامه سخنان خود به قهرمانیها و سطح مشارکت گریلاهای زن در جنگ قندیل اشاره کرد و گفت:«این زنان انقلابی کردستان در آن جنگ مقاومتگریهای گریلاهای زن, بویژه شهید ساریا اونور, شهید برفی چلچمه, شهید اویندار گاره موجب تعالی معنویات و اراده عظیم زنان شرق و تمامی کردستان شد. مقاومت این شهدا توان سازماندهی و دفاعی زنان شرق کردستان را متعالی تر ساخت».
برفین نورحق,عضو مجلس پژاک و فرمانده HJRK در پایان باردیگر یاد و خاطره شهدای نبرد قندیل را گرامیداشت و ضمن پایبندی به خطمشی آنان , تأکید کرد که گریلاهای مبارز و انقلابی کردستان و راه آزادیخواهی به راه آن جانباختگان تا تحقق آزادی خلقکرد ادامه خواهند داد.
در پایان این گردهمایی, شرکتکنندگان با سردادن شعارهای «ای شهید راه شما راه ماست» , «شهدا زندهاند» و «زندهباد رهبر آپو» بر ادامه مبارزاتشان تأکید کردند.