حمایت زندانیان سیاسی شمال کردستان از انقلاب غرب کردستان

حمایت زندانیان سیاسی شمال کردستان از انقلاب غرب کردستان

 زندانیان سیاسی کرد در زندان «گموش‌خانه» 1500 لیره ترکی را میان خود جمع‌آوری کرده و با کمک خانواده‌هایشان آن را برای حمایت از انقلاب غرب کردستان, فرستادند.

زندانیان سیاسی کرد در زندان گموش‌خانه 1500 لیره را میان خود جمع‌آوری کرده و برای خلق‌کرددر غرب کردستان فرستادند. پس از اینکه در زندان‌های شمال کردستان و ترکیه , زندانیان کمپینی برای کمک به خلق‌کرد در غرب کردستان آغاز کردند, زندانیان زندان گموش‌خانه هم 1500 لیره را جمع‌آوری و از طریق خانواده‌هایشان به غرب کردستان فرستادند.

زندانیان سیاسی کرد اعلام کردند که بخوبی تحولات رویداده در غرب کردستان را دنبال می‌کنند و گفتند که انقلاب غرب کردستان اثبات می‌کند که تاچه اندازه آزادی نزدیک است. زندانیان از خلق‌کرد خواستند که از انقلاب غرب کردستان بصورت گسترده حمایت کنند.