HPG: نبردهای شمزینان در دهمین روز ادامه دارد

HPG: نبردهای شمزینان در دهمین روز ادامه دارد

نبردهای منطقه شمزینان از توابع جولمرگ دو هفته پیش آغاز شد. «ه.پ.گ» اعلام کرد که در درگیری‌های روز گذشته 14 سرباز کشته شدند و یک گریلا هم جان خود را از دست داده.

عملیات نظامی گریلاها که از روز 23 ژوئیه در منطقه شمزینان آغاز شده, ادامه دارد. مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق طی اطلاعیه‌ای مکتوب اعلام کرد که در 31 ژوئیه در منطقه شمزینان نبردی روی داده که تا بعد از ظهر آن روز ادامه یافته. طی این نبرد در نقطه «نیرکولای علیا» 3 سرباز کشته شدند. همچنین در منطقه گوموکای علیا هم یکی از فرماندهان ترک و نیز در «ماسیرو» یک سرباز توسط گریلاها کشته شدند.

بنا به اطلاعیه مذکور, 2 سرباز دیگر هم در همان روز در ساعت 11 و در نزدیکی روستای «ناورزان» کشته شده است.

در ادامه آمده که در نتیجه حمله نیروهای گریلا علیه سربازانی که دست به عملیات نظامی بودند, یک خودروی نظامی مورد هدف قراگرفته و 2 سرباز کشته شده‌اند.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی نیروهای مدافع خلق می‌گوید:«در نتیجه حملات نیروهای گریلا در روز گذشته در مجموع 14 سرباز دشمن توسط نیروهای گریلای ما کشته شده‌اند. همچنین یکی از رفقای ارزشمند ما به نام «شاهین زاپ(عیسی تاجدار)» به شهادت رسیده است».

ارتش ترکیه مناطق مذکور را هم با استفاده از توپخانه سنگین و هلیکوپتر بشدت توپباران کرده است.

مرکز مطبوعات و اطلاع‌رسانی ه.پ.گ در ادامه می‌گوید که نبردهای نظامی میان گریلاها و سربازان ارتش ترکیه در مناطق اورامار, قلابان از توابع شرناخ همچنان ادامه دارد که در نتیجه آن دو سنگر نیروهای ترک امحا شده است.

شایان ذکر است که در پایان اطلاعیه آن مرکز آمده که حملات توپخانه‌ای و هوایی ارتش ترکیه علیه مناطق مرزی جنوب کردستان ادامه دارد. از 27 ژوئیه تا به امروز بخش‌هایی از مناطق دفاعی مدیا یعنی شلادزه, , چیای‌رش , زاب, کوه هینه, تپه هلوسیس, تپه سامورای و منطقه گاره توسط توپخانه ارتش ترکیه توپباران می‌شود. در نتیجه این حملات توپخانه‌ای, جنگل‌ها و مراتع آن مناطق دچار آتش‌سوزی شده است.