جمعیت حقوق بشر نامه‌ای برای توقف جنگ به سازمان ملل فرستاد

جمعیت حقوق بشر نامه‌ای به دبیرخانه سازمان ملل متحد (UN) و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد علیه جنگ‌هایی که در مناطق مختلف جهان در جریان است ارسال کرد.

جمعیت حقوق بشر نامه‌ای به دبیرخانه سازمان ملل متحد (UN) و کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد (OHCHR) ارسال کرد تا از جنگ و درگیری در بسیاری از نقاط جهان، به ویژه در خاورمیانه جلوگیری کند.

شعبه آنکارا جمعیت حقوق بشر در ساختمان خود بیانیه‌ای صادر کرد و محتوای نامه را به اشتراک گذاشت. عمر فاروق یازماجی، رئیس مشترک شعبه جمعیت حقوق بشر در آنکارا، توجه را به این نامه جلب کرد و گفت که جنگ و درگیری در بسیاری از نقاط جهان در حال وقوع است. یازماجی در ادامه سخنان خود چنین گفت: سازمان ملل متحد برای جلوگیری از جنگ و تهدید صلح و ارتقای روابط دوستانه بین کشورها تأسیس شد. متأسفانه سازمان ملل متحد در دورانی که جنگها و درگیری‌های زیادی در حال وقوع است، تلاش کافی نکرده است. به خصوص در خاورمیانه جنگها و درگیری‌های شدیدی وجود دارد. از این رو ما به عنوان مردمی که در این منطقه زندگی می‌کنیم ، درد و رنج و خسارات زیادی متحمل می‌شویم. جنگ اسرائیل و حماس در روزهای اخیر به سطح خطرناکی رسیده است. علاوه بر این، جنایات بسیار بزرگی علیه بشریت انجام می‌شود.

غیرنظامیان در جنگ کشته می‌شوند. در اوکراین، روژاوا، فلسطین و اسرائیل، غیرنظامیان صدمات زیادی متحمل می‌شوند. متأسفانه سازمان ملل در مداخله در این جنگها و درگیری‌ها بسیار ضعیف است. نژادپرستی و ناسیونالیسم در این جغرافیایی که جنگ و درگیری در حال وقوع است و خطراتی را به همراه دارد، در حال افزایش است. بنابراین نیاز به مداخله مسالمت آمیز بسیار مهم است.

صدای صلح جهانی باید بلندتر باشد. تمام بشریت به این نیاز دارد. راه‌حل مسالمت‌آمیز برای همه مشکلات وجود دارد. بنابراین درخواست ما از سازمان ملل این است که فورا در جنگ بین اسرائیل و فلسطین مداخله کند. علاوه بر این، سازمان ملل باید با همه جنگها در تمام نقاط جهان به طور یکسان برخورد کند و صدای صلح را بلند کند. صدای خود را بلند کنید و تقاضای صلح کنید.»

سپس جمعیت حقوق بشر نامه را از اداره پست ینی شهیر در قزل‌آی ارسال کرد.

شعبه جمعیت حقوق بشر ازمیر نیز در ساختمان خود بیانیه‌ای ارائه کرد. این بیانیه توسط علی آیدین، رئیس مشترک شعبه ازمیر قرائت شد. سپس اعضای جمعیت نامه‌ را از اداره پست در کوناک به سازمان ملل ارسال کردند.

همزمان شعبه‌های جمعیت حقوق بشر در رحا، آدنا، مرسین، شرنخ، ایلح و آمد نیز بیانیه‌هایی صادر کردند و سپس نامه‌ای به سازمان ملل ارسال کردند.