جوانان در سومین کنفرانس خواستار برگزاری کنگره ملی کرد شدند

جوانان در سومین کنفرانس خواستار برگزاری کنگره ملی کرد شدند

در بعد از ظهر روز گذشته در ادامه کنفرانس ملی جوانان کرد, سازمان‌ها و اتحادیه شرکت‌کننده جوانان بر سر مسئله اوضاع جوانان در هر چهار بخش کردستان, بویژه مقاومت جوانان غرب کردستان و نقش و جایگاه جوانان در زمینه‌سازی برای برگزاری کنگره ملی کرد, ادامه یافت.

جنگ برادرکشی حرام است

بنا به گزارش‌های رسیده از شهرستان رمیلان, محل برگزاری کنفرانس جوانان, روز گذشته جوانان در ادامه گفتگوها و تبادل‌نظرهایشان تحلیلات و انتقادات خود را ارایه دادند و مکانیسم‌های زیادی برای چاره‌یابی مسئله کرد را مطرح ساختند. در این کنفرانس در خصوص فقدان اتحاد میان احزاب سیاسی غرب کردستان بحث شد و انتقاداتی جدی از آن احزاب شد. فقدان اتحاد و انسجام میان تمامی احزاب غرب کردستان همچو لکه‌ای سیاه توصیف شد, چراکه ضربه‌ای بزرگ است بر دستاوردهای تاریخی خلق‌کرد در غرب کردستان.

جوانان تأکید کردند که خلق‌کرد با پیشاهنگی خود بایستی از سیستم مدرنیته سرمایه‌داری دوری کنند و تنها سیستم برای رهایی خلق‌کرد, سیستم کنفدرالیسم دموکراتیک خلق‌ها باشد. همچنین تصریح شد که خلق‌کرد بیش از پیش به آزادی نزدیک شده و حتی جوانان تأکید کردند که جنگ برادرکشی مخالف منافع خلق‌کرد و آزادی‌های آن است. بویژه نباید در غرب کردستان جنگی میان خود کردها درگیرد. جوانان گفتند باید این کنفرانس هرگونه جنگ برادرکشی و داخلی میان کردها را حرام اعلام کند.

از احزاب سیاسی خواسته شد از انقلاب غرب کردستان حمایت کنند

جوانان در مورد همه بخش‌های کردستان تحلیلاتی ارایه دادند و تأکید کردند که دستاوردهای خلق‌کرد در هر چهار بخش کرددستان در مرحله کنونی حامی و پشتیبانی برای انقلاب غرب کردستان است و باید همه احزاب و نیروهای سیاسی قاطعانه از این انقلاب حمایت نمایند.

تصمیمات اخذ شده دومین کنفرانس ملی اجرایی نشد

جوانان فعالیت‌های یک سال گذشته بعد از دومین کنفرانس ملی جوانان را هم مورد ارزیابی قرار دادند و تصریح کردند که در دومین کنفرانس جوانان در هولیر تصمیماتی 21 ماده‌ای اخذ شد, اما هیچیک از این تصمیمات اجرایی نشد و تلاش‌های لازم در راستای آن صورت نگرفت. حتی احزاب و نیروهای سیاسی نسبت به آن بی‌توجه شدند.

برگزاری چهارمین کنفرانس ملی جوانان کرد در شرق کردستان

در سومین کنفرانس همچنین بر سر سیاست‌های سرکوبگرانه جمهوری اسلامی ایران هم بحث و گفتگو صورت گرفت و موج بازداشت‌ها, زندان, شکنجه, تحمیل بسیج‌گرایی بر جوانان و اعدام مورد ارزیابی قرار گرفت و چنین سیاست‌هایی را بشدت محکوم ساختند . همچنین از مقامات رژیم خواستند که هویت ملی خلق‌کرد را به رسمیت بشناسد و به سیاست‌های سرکوبگرانه خاتمه دهد. در ادامه, جوانان تأکید کردند که چهارمین کنفرانس ملی جوانان کرد در شرق کردستان برگزار گردد و اذعان داشتند که برای رسیدن به چنین آرزوی بزرگی باید جوانان در راه آن فعالیت کنند که یک وظیفه ملی و تاریخی برای جوانان است. همچنین تصریح شد که اگر چنانچه زمینه برای برگزاری کنفرانس در شرق کردستان فراهم نشد, چهارمین کنفرانس به نام شرق کردستان در شهر «حلبجه شهید» برگزار گردد.

کنگره ملی کردستان

جوانان در ادامه کنفرانس تأکید کردند که تنها راه برای رسیدن به آزادی‌های خلق‌کرد, اتحاد ملی هرچهار بخش کردستان است و برای این منظور باید هرچه زودتر کنگره ملی کردستان توسط احزاب سیاسی و سازمان‌های مدنی و حقوق‌بشری برگزار شود.

در بخشی دیگر از محورهای گفتگوی کنفرانس جوانان اذعان داشتند که اشغالگران کردستان تحت نام خدمت سربازی انرژی و پتانسیل جوانان کرد را برای منافع قدرت‌طلبانه خود بکار می‌گیرند و همزمان هم میان کردها تفرقه ایجاد کرده و جنگ برادرکشی راه می‌اندازند. جوانان بویژه تأکید کردند که از این پس نباید جوانان کرد به دوره سربازی بروند و بجای رفتن به سربازی و عضویت در بسیج و غیره به نیروهای مدافع خلق کرد در هرچهاربخش کردستان بپیوندند.

مسایلی از قبیل خروج نظامیان ترکیه از پایگاه‌هایشان در جنوب کردستان, لغو پیمان سایکس‌پیکو, همچنین وارد آوردن فشار به احزاب کلاسیک برای لغو این پیمان از جمله موضوعات دیگری بود که جوانان در سومین کنفرانس خود بر آن تأکید کردند.

آزادی زنان, آزادی جامعه

جوانان بطورکلی اوضاع زنان بویژه جوانان در هر چهار بخش کردستان را هم مورد ارزیابی قرار دادند و مبارزات آزادیخواهانه زنان در غرب کردستان در صفوف نیروهای ی.پ.گ را تحسین کردند. همچنین مبارزات زنان در صفوف نیروی گریلا در همه بخش‌های کردستان را یک دستاورد عظیم تاریخی برای زنان توصیف کردند. جوانان گفتند تا زن آزاد نشود, جامعه هم آزاد نخواهد شد. جوانان در این کنفرانس بسیاری از سازمان‌های جوانان را بخاطر ایجاد مانع بر سرراه زنان , مورد انتقاد قرار دادند و از آنها خواستند که هرچه زودتر موانع موجود بر سر راه مبارزات آزادیخواهانه زنان را بردارند.

در خاتمه ازجوانان غرب کردستان که هم‌اکنون در کمپ آواردگان «دومز» بسر می‌برند, خواسته شد که به آغوش میهن خود, غرب کردستان بازگردند.

همچنین جوانان در این کنفرانس خطاب به همه مطبوعات و رسانه‌های هرچهار بخش کردستان گفتند باید فعالیت‌هایشان کردستانی و ملی‌ باشد و از جبهه‌گیری علیه یکدیگر دست بردارند و اتحاد ملی را ترویج دهند. زیرا اسلوب و ادبیات خاص مرحله چاره‌یابی مسئله کرد باید چنین باشد.

در خاتمه کنفرانس کمیسیونی ویژه از همه سازمان‌های جوانان تشکیل شد تا مشترکا بیانیه پایانی کنفرانس را تهیه و با اکثریت آراء کنفرانس طی کنفرانسی خبری برای افکار عمومی اعلام گردد.