ک.ج.ک: در 1 سپتامبر به سیاست‌های مشغول‌سازی آ.ک.پ ترکیه پاسخ‌ قاطع خواهیم‌داد

ک.ج.ک: در 1 سپتامبر به سیاست‌های مشغول‌سازی آ.ک.پ ترکیه پاسخ‌ قاطع خواهیم‌داد

«کنفدرالیسم جوامع کردستان, ک.ج.ک» اعلام کرد که دولت حزب عدالت و توسعه ترکیه, آ.ک.پ تلاش می‌کند فرصتی که از سوی کردها برای برقراری صلح به وجود آمده, از میان برد و افزود:«باید در 1 سپامبر , روز جهانی صلح میادین همه شهرهای ترکیه و کردستان مملو از آشتی‌خواهان شود و علیه سیاست‌های مشغول‌سازی دولت آ.ک.پ نارضایتی خود را ابراز دارند».

ریاست مشترک شورای رهبری ک.ج.ک به مناسبت 1 سپتامبر روز جهانی صلح پیامی مکتوب صادر کرد.

در بیانیه آمده که 1 سپتامبر 2013 درحالی مورد استقبال قرار می‌گیرد که آتش‌بس برقرار است و تصریح کرد که علی‌رغم فداکاری‌های عظیم جنبش آزادیخواهی کرد برای اعلام آتش‌بس, اما دولت ترکیه هیچ گامی برنداشته است.

بیانیه ک.ج.ک به مناسبت 1 سپتامبر:

«در روز 1 سپتامبر آرزوی دیرینه و زیبای انسانیت, یعنی «آشتی» فریاد زده می‌شود. با آغاز حاکمیت جامعه استثمارگر طبقاتی و مردسالاری, معضلات جامعه هویدا شد. این امر نابودی صلح اجتماعی  و جنگ‌های داخلی و خارجی را درپی داشت.

یکی از خلق‌هایی که در قرن اخیر روی آرامش به خود ندیده و در حسرت آشتی بسر می‌برد, خلق‌کرداست. دولت‌های استثمارگر که به نسل‌کشی فرهنگی کردها دست زدند, دو راه پیشروی کردها گذاشتند: یا مقاومت یا مرگ. نیروهای حاکم برای ایجاد دولت ـ ملت نابودی کردها را اساس کار خود قرار دادند. کردها هم با مقاومت‌گری اثبات کردند که نابود نخواهند شد. پس از آن هم, به مدت 20 سال است در تلاش برای برقراری صلح هستیم, اما دولت ترکیه مدام این تلاش‌های خلق‌کرد را نادیده گرفت.

1 سپتامبر 2013 در حین آتش‌بس مورد استقبال قرار می‌گیرد. هرچند جنبش آزادیخواهی کرد با فداکاری‌ای عظیم آتش‌بس برقرار ساخته, ما دولت ترکیه هیچ گامی برنداشته. تمامی تلاش‌های دولت در این مدت تنها تدارک جنگ بوده است. به همین دلیل تلاش‌های بی‌وقفه رهبر آپو برای حل دموکاتیک از سال 1993 تاکنون بی‌پاسخ مانده‌ است.

جنبش آزادیخواهی خلق‌کرد از سال 1993 تاکنون 9 بار بصورت یک‌طرفه آتش‌بس اعلام کرده . از مهمترین آتش‌بس‌ها هم آتش‌بس سال 1998 بود. اما با توطئه بین‌المللی به آن پاسخ دادند. عقب‌نشینی و توقف جنگ از 1 سپتامبر 1999 هم همانند امروز بی‌پاسخ ماند. با اقدامات نظامی, سیاسی, اجتماعی, اقتصادی و فرهنگی تلاش کردند جنبش آزادیخواهی کردستان را نابود سازند. آتش‌بس‌های بعدی و تلاش برای چاره‌یابی هم بی‌پاسخ ماندند. سیاست دولت آ.ک.پ ترکیه در قبال رهبر آپو و جنبش آزادی‌خواهی مدام مشغول‌سازی بوده است.

استراتژی انتگره برای بن‌بست روند صلح

پس از اینکه حملات نابودگرانه دولت آ.ک.پ ترکیه در سال‌های 2011 و 2012 خنثی گردید, رهبر ملت‌کرد بر این باور بود زمینه را برای حل دموکراتیک و صلح‌جویانه هموار ساخته . رهبر آپو, جنبش ما و خلق‌مان مسئولیت‌های خود را بیش از آنچه انتظار می‌رفت بجای آوردند. جنبش ما به هر طریقی زمینه آشتی را هموار ساخت. پروژه صلح‌ عادلانه رهبر آپو که قریب 8 ماه است ارایه داده و آتش‌بس ک.ج.ک می‌رود که با «سیاست انتگره(استحاله سیاسی)» از سوی دولت آ.ک.پ با خطر بن‌بست روبرو شود. هنوز هم درصددند رهبر آپو را مخاطب حل مسئله نبینند و بعنوان رهبر جنبش کردی از میان بردارند.

نیروهای دموکراتیک از بن‌بست جلوگیری کنند

رهبر آپو و جنبش ما علی‌رغم آنهمه تلاش‌های خصمانه ترکیه, بازهم بر چاره‌یابی سیاسی و دموکراتیک اصرار می‌ورزند. رهبر آپو و جنبش ما برای اینکه روند صلح به بن‌بست نرسد, هشدار داده‌اند, اما دولت آ.ک.پ ترکیه همچنان نسبت به مسئله‌کرد بی‌مبالات است. به همین دلیل از خلق‌مان و خلق‌های ترکیه می‌خواهیم که علیه این سیاست‌های مشغول‌سازی دولت آ.ک.پ بایستند و برای دموکراتیزه‌کردن و چاره‌یابی مسئله کرد فریادشان را برآورند. لذا باید در 1 سپامبر , روز جهانی صلح میادین همه شهرهای ترکیه و کردستان مملو از آشتی‌خواهان شود و علیه سیاست‌های مشغول‌سازی دولت آ.ک.پ نارضایتی خود را ابراز دارند».